Hvorfor skal du velge Neonate babycall?

Sist oppdatert: 22. mai 2019


Hvorfor skal du velge Neonate babycall?

Neonate BC-8000DV, flaggskip med overlegen ytelse og funksjonene du trenger.

Neonate har sine røtter i Norge og er en fascinerende historie om hvordan en forelder selv setter seg ned og utvikler et konsept for babycall som er direkte koblet mot egne erfaringer og behov. Dette kombinert med en solid bakgrunn fra teknologibransjen og ikke minst en forgjeves jakt etter babycall på markedet som dekket de krav man stilte ble grunnlaget for etableringen av Neonate.

Neonate er laget for nordiske forhold

Foreldre til babyer i Skandinavia er litt annerledes enn foreldre i mange andre land, både når det gjelder forhold klima og mentalitet. Vi lar babyen sove ute i barnevogn i kaldt vær, mange bor i eneboliger som har en viss avstand til barnerommet, vi er over gjennomsnittet opptatt av barnets sikkerhet i forhold til søvn og stråling for å nevne noe.

Neonate har som filosofi å bruke avansert teknologi for å utvikle og produsere babymonitorer av høy kvalitet som dekker disse unike behovene og som gjør hverdagen enklere for foreldre, og tryggere for barna slik at søvnbehovet tilfredsstilles.

Babycall fra Neonate med lengst rekkevidde

Rekkevidde er viktig når det gjelder en stabil og sterk kobling mellom sender og mottaker. Det dreier seg ikke bare om antall meter, men også minst like viktig er kvaliteten på signalet. En babycall med lang rekkevidde vil gi et sterkere og mer stabilt signal også på kortere avstander. I tillegg spiller teknologien en rolle, ikke alle babycall på markedet holder hva produsenten lover når det gjelder rekkevidde.

Neonate har prioritert rekkevidde og signalstyrke på sine modeller. Ikke minst med tanke på skandinaviske forhold, for eksempel hus med mange rom og vegger, barn som sover i barnevogner utendørs og generelt en mer aktiv livsstil hvor en babycall skal fungere i ulike situasjoner.

Lav stråling med Neonate Voice Activation

Babycall modellene til Neonate har markedets laveste stråling og ligger over 90% lavere enn det som er vanlig for babymonitorer på markedet (DECT). Dette er mulig med Neonates Voice Activation system hvor apparatene er i hvilemodus (og ikke avgir stråling) når de ikke er aktivert. Når enhetene aktiveres er strålingen allikevel svært lav med kun 25mW, og det til tross for den lange rekkevidden og styrke på signalet.

Neonate babycall tåler minusgrader

Mange foreldre i de skandinaviske land lar babyen sove ute også i minusgrader. Det betyr at en babymonitor ofte må tåle mange minusgrader og levere et sterkt signal selv om gradestokken kryper nedover. Neonate har testet funksjonaliteten på sine modeller ned mot minus 19 grader celsius.

Skal du velge babycall med kamera eller ikke?

Unngå at andre hører på og forstyrrer din babycall

Trådløs overføring av signal vil alltid ha et sikkerhetsaspekt ved seg. Det er mulig for andre å fange opp signalene, både frivillig og ufrivillig. Det er også viktig at dine babycall-enheter ikke forstyrres av signal fra andre babycall eller andre elektriske apparat i boligen eller fra naboen. For å unngå dette er det viktig at den digitale teknologien som overfører signalene gir maksimal sikkerhet og blant annet ikke kan hackes. Neonate har et selvutviklet overføringssystem av signal som regnes for å være noe av det mest sikre på markedet. Dette gir også meget god beskyttelse mot signalforstyrrelser.

Neonate babycall får plass i lommen

Neonates baby call er laget for aktive foreldre og flere av modellene har en liten størrelse. Da tar dem enkelt med i lommen og de tar også minimalt med plass ved barnet.

Neonate har seks modeller på markedet (februar 2019). Alle har en rekkevidde på 800 meter, lav stråling på maksimal signalstyrke. Den rimeligste modellen er BC 4600D (batterikapasitet på 30 timer i stand-by modus) deretter følger BC 5700D og BC 5800D (80 timer), BC 6500D og BC 6900D (200 timer). Les mer om de ulike babycall fra Neonate.

Premium modellen er BC 8000DV, verdens eneste babymonitor med en rekkevidde på 800 meter.

Se også vår komplette kjøpeguide for babycall.

Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.testtips.no/babycall-babycall/neonate-babycall">
Twitter

Du liker gjerne...