Philips SCD 501 Babycall

Sist oppdatert: 22. mai 2019


Philips SCD 501 Babycall

Philips SCD 501 babycall får gode tilbakemeldinger både fra ulike test og i kommentarer fra forbrukere. Forholdet pris/ytelse er gunstig og dette er et godt valg i det nedre prissegmentet. DECT (digitalt forbedret trådløs telekommunikasjon) sørger for god og sikker kommunikasjon mellom enhetene, dvs veldig klar lyd uten forstyrrelser fra andre elektriske apparater og at det ikke er mulig å avlytte kommunikasjonen. Philips SCD 501 får også skryt for et behagelig og beroligende nattlys samt flere andre viktige funksjoner. Philips SCD 501 har ikke monitor.

Positivt fra tester og kommentarer for Philips SCD 501 babycall

DECT

Sikrer at signalene ikke blir forstyrret (interferens), det betyr klar lyd og en lukket kommunikasjon som ikke kan avlyttes, for eksempel kan ikke naboen hverken høre på eller forstyrre din babycall. DECT teknologien har en helt annen kraft og kvalitet enn den tidligere WLAN teknologien.

Philips ECO-funksjon

Babycall enhetene aktiveres kun når det er aktivitet og lyder hos barnet. Ellers står de i hvilemodus. Fordelen med dette er en betydelig reduksjon i strålingen. DECT teknologien avgir en stråling som er langt innenfor grensene for strålingsmengde for babycall, men det er allikevel greit og redusere strålingen, det gir deg en bedre følelse og sikkerhet. ECO-modus sparer også strøm.

Se også test og kommentar på en annen populær babycall fra Philips.

God rekkevidde

Philips SCD501 babycall har en rekkevidde på 50 meter inne og 300 meter ute.

Rekkevidde inne påvirkes av antall og tykkelse på vegger og annet som hindrer signalene, men er det oppgitt 50 meter som rekkevidde inne er det tilstrekkelig for god og stabil kommunikasjon mellom enhetene.

Batterivarsel

Når batteriet nærmer seg et lavt strømnivå vil en indikator varsle om dette. Dette er en stor fordel som gir deg viktig sikkerhet og trygghet. Brukes en babycall ute i lav temperatur vil batterikapasiteten reduseres betydelig. Batteriet har en varighet på 24 timer, men dette vil variere med hvor mye enhetene er aktiverte.

Nattlys

Philips SCD501 har et behagelig nattlys som gir babyen et rolig sovemiljø, den har noe rundt seg som gir en behagelig innsovning.

LED-lampe på babycall-enheten

Disse angir lydnivået på babyrommet på en skala fra en til fem. Fordelen med dette er at du slipper å oppsøke barnet for hver minste lyd. Et godt eksempel på at en babycall gir foreldrene litt mer fred og ro.

Førstegangskjøper av babycall? Se oversiktlig guide.

Negavtivt fra tester og kommentarer for Philips SCD 501 babycall

Kun strømkabel

Litt mer fred og ro for foreldrene med Philips SCD 501 babycall.

Babyenheten (den delen som er plassert hos barnet) har ikke batteridrift, kun strømkabel. Dette kan gjøre det vanskelig å bruke den utendørs. Foreldreenheten har både strømkabel og batteri.

Lading av batteri

Batteriene lades ikke når enheten er koblet til strømnettet, disse må lades i egen lader.

NHI har mer informasjon om en babys søvnbehov.

Konklusjon

Dette er en enkel og rimelig Philips babycall som har god lyd med stor sensibilitet og de viktigste funksjonene. Er du ikke opptatt av masse ekstrautstyr som temperaturmåling, bilde/video overføring av barnet og måling av barnets pustefrekvens er Philips SCD501 et godt valg. Den får stort sett bare gode tilbakemeldinger fra foreldre som har testet den i en perioden.

Se også om Neonate er et godt alternativ for dere.

SB

Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.testtips.no/babycall-babycall/philips-scd-501-babycall-babymonitor">
Twitter

Du liker gjerne...