BILSTOL / BILSETE – Test, testvinnere og kjøpeguide

Oversikt over ulike typer barneseter bilstoler. Baybykrybbe, babystol, småbarnstol og beltestol. Barnets vekt og størrelse avgjør hvilken type du skal velge.

BARNEVOGN – Test, testvinnere og kjøpeguide

Hvilken barnevogn skal du velge? Kombivogn, duovogn, sportsvogn eller bagvogn. 3 eller 4 hul, svingbare eller faste? Se Guide.

BABYCALL / BABYMONITOR- Test, testvinnere og kjøpeguide

En babycall er en fornuftig investering både for babyens sikkerhet og foreldrenes komfort. Utvalget av babycall er stort, hva er viktig å vite før du kjøper?

Hvor stort søvnbehov har en baby?

En baby har et stort søvnbehov men dårlige soverutiner. Hvordan legge tilrette for god babysøvn? Våkner babyen om natten? Hvor bør en baby sove?

BabyCall teknologi – Hvilke funksjoner trenger du?

Babycall og babymonitorer har mange funksjoner – Hva er viktig? Kamera, bevegelsessensor, toveis kommunikasjon, batterikapasitet, nattlys, vuggesang m.m.?

Hvorfor skal du velge Neonate babycall?

Babycall og babymonitor fra Neonate betyr lang rekkevidde, lav stråling, sikker kommunikasjon mellom enhetene i tillegg å tåle minusgrader.

Trenger dere egentlig babycall med kamera for å passe på babyen?

Babycall finnes både med og uten videokamera for online overvåkning av en baby.Hvilke er fordelene og bakdelene, og skal bruke penger på dette?

Neonate babycall og babymonitor

Neonate babycall og babymonitor gjør det godt i tester og selges mye i Norge. Les mer om modellene Neonate BC-6500D og Neonate BC5800D.

Philips Avent SCD506 Babycall

Philips Avent SCD506 Babycall/-monitor har pga DECT-teknologien meget god lydkvalitet og er avlytningssikker. ECO modus sparer strøm og reduserer stråling. Se sammendrag av stort antall tester og produktkommentarer i inn og utland.

Philips SCD 501 Babycall

Se sammendrag av et stort antall tester og produktkommentarer i inn og utland på babycall / babymonitor Philips SCD501. Philips SCD 501 får gode tilbakemeldinger både fra testere og forbrukere og er en enkel og rimelig modell mange anbefaler.