Braun Series 5 5030s – Testsammendrag

Sist oppdatert: 1. september 2019


Braun Series 5 5030s – Testsammendrag

Braun Series 5 5030s er en populær babermaskin som gjør det godt i mange tester. Den er 100% vanntett og tåler derfor våtbarbering og kan enkelt rengjøres under vann.
Brauns Flex-Motion-Tec system gjør det mulig med tett barbering uten at huden belastes.

Barberhodet beveger seg fleksibelt og barberingen blir presis og du har mer kontroll. Batteriene varer i ca 45 minutter og det tar ca en time å lade fra tomt til fullt.

Positivt fra tester og brukere

Flott design og kvalitet

Braun skuffer aldri når det kommer til kvalitet og finish. Maskinen gir i følge tester et solid inntrykk av kvalitet, designen er flott i blank svart med røde element. Den ligger godt i hånden med gripeflate i gummi.

Mer kraft med PowerDrive motor

Braun Series 5 5030s har Brauns nye Powerdrive motor som leverer over 20 % mer kraft sammenlignet med tilsvarende maskiner.

Se test av barbermaskinenes toppmodell, Braun Series 9.

Skjærehodet gir presis og grundig barbering

Mange positive kommentarer går på maskinens egenskaper med barbering.

Braun 5030s har et skjærehode med stor vridevinkel som gir fleksibel og presis barbering.

Barberhodet er fleksibelt og kan dreie inntil 40 grader (Macro Motion), noe som gjør at den følger ansiktsformene tett. Crosshair funksjonen griper hårene uansett hvilken retning de vokser. Du slipper å korrigere retning for å få tatt alle hårene. Dette sparer du tid på.

Enkel rengjøring

Som de fleste Braun barbermaskiner er også Braun Series 5 5030s vanntett. Det betyr at du kan vaske den under vann, en stor fordel. Den kan brukes til både våt- og tørrbarbering.

Ingen ladestasjon

Er du mye på reise er det praktisk at ladingen skjer med hjelp av kun kabel fra stikkontakten. Du slipper å finne en egnet plass for plassering av lade- rensestasjonen i tillegg til at ikke risikerer å glemme denne hjemme. Braun Series 5 – 5030s plugger du bare i veggen og ladingen tar maksimalt 45 til fullt batteri.

Integrert trimmer

Er skjeggveksten lang og stor må du først fjerne en del hår før du kan begynne med barberingen. Maskinen har en integrert trimmer for denne type skjegg. Dette er praktisk og tidsbesparende.

Se også modell med trimmer fra Philips.

Bra batterikapasitet

Et kraftig Li Ion batteri kombinert med den energiøkonomiske PowerDrive motoren gir deg ca 25 barberinger av normal lengde (ca 2 minutt) på èn oppladning. Det er i absolutt toppsjiktet sammenlignet med andre maskiner i denne prisklassen, dette framheves også i tester.

Negativt fra tester

Det eneste vi har funnet som negativt er at Braun Series 5 5030s ikke har lade- og rensestasjon. Som nevnt tidligere er dette en fordel om du tar med maskinen på reise. Skal du derimot bruke den primært på badet hjemme er det en fordel med en fast stasjon for lading og rensing (vel og merke om du har plass til dette på badet). Stasjonen fungerer også som stativ og gir en trygg oppbevaring. I hvilken grad dette er negativt eller positivt blir opp til deg.

Usikker på valg av type barbermaskin, se guide.

Konklusjon

Dette er i følge de kommentarene vi har kommet over en brukervennlig barbermaskin av god kvalitet. Den får gode tilbakemeldinger på brukervennlighet og komfortabel barbering. Barberingen er tett og gir et meget godt resultat. Jevnt over er dette en maskin som blir anbefalt på de sterkeste.

SB

Follow by Email
Facebook
Twitter

Du liker gjerne...