Braun Series 9 – Barbermaskin

Sist oppdatert: 1. september 2019


Braun Series 9 – Barbermaskin

Dette skal være en av de mest behagelige og effektive barbermaskiner på markedet. Braun Series 9 har ny teknologi som gjør barberingen mer skånsom og med optimalt resultat. Tysk kvalitet fra a til å.

Braun SyncroSonic

Dette er en ny teknologi som gjør barberingen mer grundig. SyncroSonic innebærer at barbermaskinen leser skjegget 160 ganger hvert sekund. Dette gjør det mulig å skreddersy barberingen på en optimal måte. Skjeggstubbenes lengde og vinkel er forskjellige og i utgangspunktet krever hver skjeggstubb sin egen «klipp».

Braun Series 9 – (9290 og 9260) finner ut av dette under barberingen slik at innsatsen mot hver skjeggstubb blir riktig. På denne måten blir barberingen mer skånsom, maskinen går ikke hardt til verks om det ikke er nødvendig.

I tvil om hva som er viktig ved kjøp av barbermaskin? Se guide.

Skjeggtrimmer – HyperLift & Cut

Braun Series 9 er en stilig og effektiv barbermaskin som gjør barberingen litt mer attraktiv.

Barbermaskinen har egen skjeggtrimmer (i titan) for mer presis barbering. Det er praktisk at alt er samlet i èn maskin. Skjeggtrimmeren (pop up) barberer tett og grundig på en komfortabel måte og får mye skryt i tester.

Både tørr og våt barbering

Denne barbermaskinen kan du bruke både med skum og vann, for eksempel i dusjen, eller du barberer deg enkelt og greit uten bruk av vann. Maskinen er vanntett (opp til 5 meter under vann) noe som også er en fordel i forbindelse med rengjøring.

Et flott og oversiktlig display i LCD gir deg den viktigste informasjonen. Displayet angir blant annet batterinivået med en egen varsling når du nærmer deg tomt batteri (nedtelling fra 9 minutt og ned).

Avansert barbermaskin med presisjonstrimmer fra Philips.

Grundig og enkel rengjøring med Clean&Charge stasjon

Etter barberingen setter du maskinen i en stasjon hvor den blir ladet (lading fra 0 til 100% på en time) og rengjort, smurt og tørket. Rengjøringen skjer i fem trinn og med alkohol. Veldig enkelt og greit. Et fullt ladet batteri holder til ca. 45 minutters bruk.

Leveres med veske, børste for rensing og muligheten til skifte mellom 240 og 100 Volt.

Dette er barbermaskinenes Rolls Royce.

Se også informasjon om en enklere maskin fra Braun.

SB

Follow by Email
Facebook
Twitter

Du liker gjerne...