Panasonic ES-RT37

Sist oppdatert: 1. september 2019


Panasonic ES-RT37

Vi har sett nærmere på hva tester og kommentarer sier om Panasonic ES-RT37 barbermaskin. Her er et kort sammendrag med det viktigste.

Panasonic ES-RT37 er en allsidig og praktisk barbermaskin med de funksjoner en maskin i denne prisklasen skal ha. Den er av ”wet and dry” typen, det vil si at den tåler våtbarbering og rengjøring i vann, noe som er veldig praktisk.

Skjærehode gir presis og skånsom barbering

Systemet med 3 skjæreblad gjør barberingen presis og grundig.

Bladenes skjærvinkel og buede form tar skjeggstubbene ekstra tett inntil huden på en skånsom måte, noe som også fremheves i flere tester.

Pop-up trimmer for lengre skjegghår

Er skjegget for langt til at du kan bruke skjærehodet på vanlig måte har maskinen en trimmer som tar lengden på skjegghårene før du setter i gang med den grundige barberingen.
Panasonic ES-RT37 har god batterikapasitet og kan brukes i opptil en time på fulladet batteri. En lysindikator (skala på 7) angir hvor mye strøm som er igjen på batteriet. Oppladingen tar ca en time.

Her er noen tips til deg som skal kjøpe barbermaskin.

Positivt fra tester og tilbakemeldinger Panasonic ES-RT37

Presis og skånsom barbering

Maskinen får skryt for et grundig resultat hvor skjeggstubbene er kuttet på en skånsom måte og hvor huden ikke er blitt sår.

Panasonic ES-RT37 har et skjærehode som gir presis og behagelig barbering.

Ekstra behagelig blir barberingen om du bruker vann (wet & dry teknologien). Du kan også bruke barberskum med godt resultat (dette fremheves spesielt med denne modellen).

Trenger ikke ladestasjon

Ladingen er veldig enkel, spesielt når du er på reise. Du plugger ledningen til maskinen og er ikke avhengig av en dokkingstasjon. Noen foretrekker å sette maskinen i en ladestasjon, også for å ha den plassert på et trygt sted. Er du på farten eller ikke alltid barberer deg på badet er løsningen med direkte lading god.

Lav vekt og lite støy

Panasonic ES-RT37 for plusspoeng for den lave vekten og det behagelig støynivået. Barberingen foregår jo i ansiktet nært ørene, så et lavt støynivå er positivt.

Enkel rengjøring

Wet & dry teknologien gjør rengjøringen enkel. Wet & dry betyr ikke at maskinen er vanntett, men at den tåler barbering og rengjøring med bruk av vann. En medfølgende rengjøringsbørste hjelper på en effektiv rengjøring.

Flott design og god kvalitet

Flere kommenterer at dette er en stilig maskin med en attraktiv design. Den gir også inntrykk av god kvalitet og robusthet, også i detaljene.

Se også kommentarer på to modeller fra Braun, Series 9 og Series 5.

Konklusjon – test

Panasonic ES-RT37 har vunnet flere tester i dette segmentet og er en maskin med klar kjøpsanbefaling.
Presis og grundig barbering, kraftig batterikapasitet, enkel lading (som egner seg godt på reiser) og attraktiv design gjør dette til et godt valg. Andre gode grunner for kjøp er lavt støynivå.

Oppsummert er dette en av de beste barbermaskinene i denne prisklassen (kr 799 på Elkjøp 22.02.2017) .
SB

Follow by Email
Facebook
Twitter

Du liker gjerne...