FCA-7000 Promillemåler

Vi anbefaler å gå videre til vår hovedside om promillemålere med aktuelle modeller. Den finner du her.

FCA-7000 måler promillen ved hjelp av brenselcelle-teknologi. Dette er den mest presise og raske måte og å måle promille på og brukes også av norsk politi. Denne teknologien har inntil nylig vært kostbar og produsere noe som har gjort promilletestere av denne typen svært kostbare.

I den senere tid har produksjonsprosessen i følge fagfolk kommet til et nivå som gjør produksjonskostnaden lavere, noe som betyr at det også blir mulig for vanlige folk å gå til innkjøp av promilletestere med brencelleteknologi.

Apparatet måler promille i intervallet fra 0 til 5. er gir deg rask og nøyaktig måling, og sørger for at du er trygg på veien dagen derpå.

Les mer om hvor du kjøper promillemåler rimelig og trygt på nett.

 

Positive vurderinger – FCA-7000

Nøyaktige målinger

Brenselcelle teknologien (Fuel Cell) er den mest nøyaktige og pålitelige teknologien for promillemåling. FCA-7000 er en av de mest nøyaktige og pålitelige promilletesterne.

Rask aktivering

FAC-7000 er klar til bruk få sekunder etter at du slår den på.

God brukervennlighet

All informasjon er samlet på en skarp LCD skjerm med bakgrunnsbelysning, noe som gjør det lett å se også i dårlig lys. Bruksanvisningen skal være enkel og lett forståelig.

Kalibrering

FAC 7000 må kaliberes en gang i året, eller etter 250 tester. Dette er viktig og følge for at målingene skal være pålitelige. Du kan lese av på displayet hvor mange tester som er utført siden siste kalibrering, dermed har du god oversikt. Anbefalt kalibrering hver 12. måned eller etter 250 tester.

Trenger du tips og råd før du kjøper promilletester kan du se denne guiden.

Negative vurderinger – FCA-7000

Apparatet må sende inn for kalibrering, men det kommer du ikke utenom om du skal ha en tester av denne typen.

Se også testkommentarer på en promilletester fra tyske Dräger.

 

Konklusjon

Dette er en lett og enkel promilletester. Den måler promillen nøyaktig og eret apparat du kan stole på.

SB

Du liker kanskje også...