Blackvue 650 GW – Dashbordkamera / bilkamera

BlackVue650 er et dashbordkamera praktisk design og god brukervennlighet i bil. Dette er et bilkamera som leveres  med to kamera, et for bruk foran bilen og et for bruk bakover. Kameraene er seriekoblet og synkroniserte filmfilene lagres automatisk i to separate mapper.

Frontkameraet har FullHD, bak-kameraet, eller ekstrakameraet, er et HD kamera med 720p/30fps, nok til å gi meget god bildekvalitet. Begge kameraene har tilstrekkelig vidvinkel til å dekke opptaksområdet rundt en bil meget bra.

Blackvue 650 GW har de viktigste funksjonene og er en populær modell på markedet.

Les mer om hvor du kjøper bilkamera rimelig og trygt på nett.

 

Dashbordkamera med tre opptaktsmodus:

Normal

Automatisk opptak og fortløpende sletting av eldste opptak.

Event

Dashbordkameraet aktiverer en egen lagringsfunksjon om det skjer noe uventet som kraftige bevegelser eller støt i en bil. Disse opptakene lagres i en egen mappe og vil ikke bli slettet automatisk. Dette kan være viktige opptak man ønsker å ta vare på. Lagringen omfatter noen sekunder før og ca ett minutt etter selve aktiveringen.

Parkering

I denne modus overvåker bilkameraet en bil når den står parkert. Det registrerer alle bevegelser og støt og lagrer disse i en separat mappe.

Her er noen tips til deg som skal kjøpe dashbordkamera.

 

Vurdering av Blackvue 650 GW

To bilkamera

Med to bilkamera har du full kontroll både foran og bak en bil. Kameraene er synkroniserte og har enkel administrering av opptak.

Live video

Ved hjelp av en app kan du streame opptaket direkte fra dashbordkameraet til mobiltelefonen. Du har også muligheten til å hente frem lagrede videoer i tillegg til å administrere kameraet fra mobilen, veldig praktisk.

Bra bildekvalitet

Blackvue 650 GW er et dashbordkamera som får skryt for gode opptak også under dårlige lysforhold.

Enkel betjening og montering

Blackvue 650 GW er lett å montere og lett i bruk. Et forholdsvis lite bilkamera som er lett å plassere i tillegg til at det kan roteres 360 grader. Det er også enkelt å frigjøre kameraene fra festet og ta de med ut av bilen.

Innebygd GPS

Med innebygd GPS kombinert med Blackvue software lagres posisjon, avstander og hastigheter og kan enkelt kobles opp mot opptaket. Da har du lett full oversikt og kan lettere administrere opptakene.

 

Er Blackvue DR650 et bilkamera du bør kjøpe?

BlackVue DR650 leverer god bildekvalitet under alle forhold, det har alt av funksjoner man forventer av et dashbordkamera. Det er enkelt i bruk i tillegg til at det får mange positive tilbakemeldinger både for flott design og brukervennlighet. Et bilkamera du kan stole på.

 

 

Du liker kanskje også...