Carwise kjøleboks

En effektiv kjølebag på bil gjør lange reiser lettere.

Kjøleboks i bilen er praktisk på varme dager og på lange reiser. Disse koster stort sett under tusen kroner og skiller seg ikke så mye fra hverandre, konseptet er enkelt. Det viser seg også at pris og kvalitet ikke alltid går hånd i hånd.

En stor forskjell du bør være oppmerksom på er om kjøleboksen leveres med 230 volts adapter eller ikke.

Fordelen med et slikt adapter er et du har mulighet til å kjøle ned boksen skikkelig får turen starter. Du kan også kjøpe et slikt adapter, pris ca 2-300 kroner, noe som er i meste laget når selve boksen koster 5-700 kronerI bilen har du kun tilgang til 12 volt, noe som fungerer greit for å holde boksen kald. Skal du kjøle ned boksen i tillegg blir 12 volt i minste laget og det tar fort flere timer før boksen er tilstrekkelig kald.

Boksen rommer 24 liter, noe som gir plass til 3  stk 1,5 liters flasker. Boksen veier 4 kg og har en medfølgende strømledning på 2,2 meter.

 

Positivt

Lavt strømforbruk

Boksen har et strømforbruk på 3,6 A, dvs ca 10-15 % under de fleste av konkurrentene.

Holder på kulden

Et mål på hvor bra en kjøleboks fungerer er hvor godt den holder på kulden. Holder den godt på kulden vil boksens innhold holde seg kaldt lenger. Carwise holder meget godt på kulden og er ca 20% kaldere etter 4 timers bruk/transport i forhold til mange konkurrenter.

 

Negativt

Carwise 24 liter har ikke 230 volts adapter.

 

Konklusjon

Carwise 24 liter har kjøleegenskaper i toppklasse, bruker mindre strøm enn de fleste konkurrentene og er solid bygget.

Vi har laget en enkel og grei kjøpeguide for kjøleboks for bruk i bil.

SB

 

Du liker kanskje også...