DEFA WarmUp GPS Link

DEFA er en av verdens største produsenter av motorvarmere og har en markedsandel i Norge på over 85%. Selv om motorvarmere i prinsippet er et enkelt konsept, skjer det også her er rivende teknologisk utvikling og gjør det enklere for deg å ha kontroll over bilen og enklere styre ulike funksjoner.

DEFA WarmUp GPS Link er en kommunikasjonsløsning (og ikke en motorvarmer) som gir deg mulighet til å styre motorvarmeren fra mobiltelefonen, du kan sjekke temperatur både i og utenfor bilen samt styrken på batteriet.

Du kan til enhver tid se på et kart på mobilen hvor bilen er lokalisert. I tillegg blir du varslet om bilen er i bevegelse eller startes. På denne måten får du veldig god oversikt på en fascinerende enkel måte.

Les mer om hvor du kjøper motorvarmer rimelig og trygt på nett.

 

Effektiv motorvarmer

DEFA WarmUp GPS gjør det enklere å utnytte potensialet i motorvarmeren. Du starter motorvarmeren, eller du forhåndsprogrammerer oppstartstidspunkt, slik at bilen er god og varm når kjøreturen starter. Rutene er isfrie og en varm motor bruker mindre drivstoff, har mindre slitasje og forurenser mindre i de første minuttene av kjøreturen.

Se også tips for kjøp av motorvarmer.

 

Varsling av hendelser

DEFA WarmUp GPS Link har flere varslingsfunksjoner som gir deg full kontroll.

DEFA WarmUp II 1400 Smart – Komplett sett.

Du blir varslet når batterinivået blir lavt, når bilen starter eller settes i bevegelse og om 230 Volt kontakten ikke er tilkoblet når motorvarmeren aktiveres. I tillegg kan du stille inn en maksimalhastighet (Speed Alert) for bilen slik at du blir varslet om denne overskrides. Låner du bort til yngre familiemedlemmer kan dette ha en god funkjson. Varslene kan sendes til mobilen eller på e-post.

SB

Du liker kanskje også...