Babyliss Digital Sensor 6500E – Hårføner

Sist oppdatert: 1. september 2019


Babyliss Digital Sensor 6500E – Hårføner

Dette er en nyhet fra BaByliss som tar skånsom og effektiv føning av håret et skritt videre. Motoren er en digital EC motor (elektronisk styrt motor med betydelig lengre livslengde enn vanlige motorer) utstyrt med en sensor som identifiserer hvilket munnstykke som er påmontert. Babyliss Digital Sensor 6500E leveres med tre munnstykker.

Fordelen med sensoren er en automatisk justering av luftstrømmen. Dette gir bedre effektivitet i tillegg til at håret behandles mer skånsomt.

Se også test av hårføner for reise.

Kraftig og stabil EC motor

EC motoren leverer en maksimal lufthastighet på 130 km/t. Lufttemperaturen er konstant på 70 grader som er en maksgrense i forhold til å ta vare på og ikke skade håret, blant annet beholdes fuktnivået i håret.

Du kan velge mellom to innstillinger, Intens tørker med maksimal effekt og Mild med lavere hastighet slik at du kan forme håret uten å slite for mye på det. I tillegg kommer kaldluft funksjonen, eller Cold Shot. Den digitale sensoren styrer resten slik at tørking og styling blir optimal.

Ionisk luftstrøm

Dette reduserer den statiske elektrisiteten i håret og resultatet blir et sunt og sterkt hår med fin glans.

Lurer du på tekniske ord og uttrykk for du ulike modellene? Se kjøpeguide. 

Komfortabel i bruk

Hårføneren BaByliss Digital Sensor 6500E er effektiv, skånsom og får mye skryt i tester.

Babyliss Digital Sensor 6500E har lav vekt (kun 620 gram) blant annet pga EC motoren. Den er stødig og god å holde og du har et godt grep om føningen. Lydnivået er redusert ved hjelp av et eget filter.

Det følger tre munnstykker med i pakken.  Ett smalt for føn, tørk og styling (4x75mm), ett smalt og bredt for retting (6x90mm) og en skåldiffusør for krøller og volum.

Denne hårføneren har et flott design og leveres i en stilig blåfarge.

Ledningen er hele 2,8 meter, noe som holder for de fleste.

Andre ting som er verd å nevne er motorens styrke på 2100 W som sikrer lynrask tørking, selv av tykt og langt hår, luftfilteret kan tas av for rensing og den vanlige garantien på fem år.

Andre interessante hårfønere med ny teknologi er en modell fra Dyson og den klassiske modellen fra GHD.

Se også forum hvor det diskuteres hårpleie.

SB

Follow by Email
Facebook
Twitter

Du liker gjerne...