GHD Air Professional hårføner

Sist oppdatert: 1. september 2019


GHD Air Professional hårføner

GHD er hårfønernes Rolls Royce og med modellen GHD Air har de virkelig tatt det profesjonelle markedet med storm, noe som også har smittet over på mange private brukere.

GHD Air tørker og føner håret raskt blant takket være en kraftfull AC motor på 2100 W. Ionisk teknologi sørger for å fjerne statisk elektrisitet i håret, det betyr at håret blir glatt og med fin glans, akkurat slik du ønsker det.

Utviklet av ekspertbrukere

GHD har vært førstevalget til mange profesjonelle frisører og har solide røtter og høy status i disse fagmiljøene. GHD Air er derfor utviklet i nært samarbeid med fagpersoner som vet hva som er de kritiske faktorer for at en hårføner skal levere et topp resultat.

Se også flott og innovativ modell fra Dyson.

Hvordan gjør GHD Air det i tester?

Dette er en hårføner som får mye skryt og scorer høyt i mange tester. Det danske bladet Femina fremhever i en test både den sterke luftstrømmen, brukervennligheten og ikke minst resultatet med mykt og glansfullt hår. Lavt støynivå i forhold til ytelsen er også noe som trekkes frem. I tillegg kan lo-filteret tas av og rengjøres på en enkel måte. De som forstår seg på slike produkter nøler ikke med å trekke inn i kommentarene at dette er en proff -hårføner for vanlige brukere.

Skal du på reise og trenger en liten hårføner?

Kraftig og effektiv motor

Med motoren på 2100 W får du en kraftig luftstrøm som tørker håret raskt. Du kan velge mellom to hastigheter og fire temperaturer, det holder i massevis. Du kan lese mer om motortyper og andre viktige funksjoner i vår kjøpeguide for hårfønere

Brukervennlig og med flott design

GHD Air Professional er en populær hårføner i toppsegmentet.

Dette er en av de flotteste hårfønerne på markedet. Her er det touch av stil og eksklusivitet. Fønen leveres med to munnstykker som dekker de fleste oppgaver. Den er også designet slik at den kan anvendes både av høyre- og venstrehendte, praktisk og gjennomtenkt. Strømledningen er tre meter lang, noe som er mer enn tilstrekkelig for normal bruk.

GHD Air er ikke en billig hårføner, men allikevel for mange en god investering. Kvaliteten er høy og forventet livslengde for GHD produkter er godt over gjennomsnittet. I tillegg har du glede av produktet hver gang du bruker det.

På GHDs nettsider finner du flere kommentarer fra brukere.

Se også presentasjon av hvordan Babyliss bruker digital teknologi i hårføner.

SB

Follow by Email
Facebook
Twitter

Du liker gjerne...