Reisehårføner i test: Babyliss 5250E

Sist oppdatert: 1. september 2019


Reisehårføner i test: Babyliss 5250E

Dette er en liten og lett hårføner fra Babyliss som passer godt om du er mye på farten. Babyliss 5250E er en reisehårføner som scorer høyt i tester, blant annet i Tyskland.

Det viktigste kravene du stiller til en reisehårføner er at den i tillegg til å tørke håret på en grei måte, er lett og tar lite plass. Babyliss 5250E oppfyller alle disse kravene. Overnatter du på hotell vil du som regel finne en føner tilgjengelig på badet, en såkalt «hotellføner». Disse fungerer som regel greit, men har du litt større krav bør ta med en egen føner, og da er Babyliss 5250E et godt valg. En Babyliss føner kan du stole på. I tillegg er prisen hyggelig, rundt 400 kroner.

Tekniske data:

  • Ytelse 1.200 W
  • To temperaturvalg
  • To hastigheter
  • Sammenleggbar

God ytelse tørker håret raskt og presist

Selv med en beskjeden ytelse på 1200 W løser denne modellen tørkeoppgaven på en utmerket måte.

Babyliss 5250E er en praktisk og lite plasskrevende hårføner for reisen.

Både varmen og hastigheten på luftstrømmen (50km/t) er meget bra til å være en såpass liten modell. Kommentarer vi har lest fra brukere sier at tørkekapasiteten kan bli for liten til at Babyliss 5250E er å anbefale som hverdagsføner, særlig om det er mye hår som skal tørkes.

Praktisk størrelse og to volt/spennings-alternativ

Denne hårføneren legges lett sammen og tar lite plass i veske eller koffert, selv med munnstykke og strømkabel. Du kan velg mellom 120 og 230 Volt spenning (dual voltage), veldig praktisk om turen går til litt fjernere land. En ting som ikke følger med er adapter for kontakten. Adapter er praktisk å ha med slik at du slipper å gamble på at du kan låne i hotellresepsjonen. Flere konkurrerende modeller leveres med adapter.

Se også komplett kjøpeguide for hårfønere.

Babyliss 5250E er solid og kraftig

Babyliss 5250E har en solid konstruksjon, noe som også fører til en noe høyere vekt. 610 gram er uansett ikke all verden, men allikevel noe høyere enn flere av konkurrentene og relativt mye til å være en reisehårføner. Hvor viktig dette er for deg avhenger av hvordan du transporterer fønen. I kofferten har det ingen betydning, i en liten håndveske kan det bli mye.

Positive tilbakemeldinger

Denne modellen får jevnt over gode tilbakemeldinger i ulike forum på nettet.

Kort oppsummert er dette en reisehårføner til en grei pris som leverer det den skal. Den kan legges sammen og tar lite plass. Den har de viktige funksjonene du trenger og leverer en absolutt godkjent tørkekapasitet.

Sjekk beste pris hos Skousen

Andre aktuelle modeller av normal størrelse er Dyson supersonic med mye ny teknologi, Babyliss Digital Sensor med hel ny styring av luftstyrken og den mye omtalte modellen fra GHD, Air Professional.

SB

Follow by Email
Facebook
Twitter

Du liker gjerne...