Vinskap – Beste valg og kjøpetips (2022)

Hva er viktig å vurdere før kjøp av vinskap? Hvor stort skap trenger du? Hvor mange temperatursoner? Husk at vibrasjoner er skadelige. Se kjøpeguide.

Tørketrommel – Beste valg og kjøpeguide (2021)

Hvilken type tørketrommel skal du velge? Tørketrommel med utluftning eller kondenserende etter varmepumpeprinsippet, hybrid eller konvensjonell modell? Hvilken løsning velger du for kondensvannet?

Mikrobølgeovn – Beste valg og kjøpeguide (2021)

Mikrobølgeovn finnes i mange varianter, hva er viktig å tenke på når du skal velge modell? Liten eller stor, med eller uten grill og varmluft?

Fryseskap – Beste valg kjøpeguide (2021)

Hvilket fryseskapskal du velge? Hvilken størrelse? Hva med strømforbruket? Skal avrimingen være automatisk eller manuell? Hva med støynivået?

Vaskemaskin – Velg den beste vaskemaskinen! (2022)

Hvilken maskin skal du velge? Hvilken kapasitet og motor skal maskinen ha? Se tips om hvordan du velger rett vaskemaskin. Se også komplett kjøpeguide.

Kjøleskap – Beste valg og kjøpeguide (2021)

Hva er viktig å tenke på ved valg av kjøleskap. Frittstående, med fryser, en eller to dører i bredden, hjørneskap samt integrerte løsninger. Hvor stort? Her finner du det viktigste du bør tenke på.

Kaffetrakter – Beste valg og kjøpeguide (2021)

2 populære kaffetraktere fra Moccamaster og Bosch. En kaffetrakter skal lage god filterkaffe, men så enkelt er det ikke. Hva er viktig å vurdere nærmere før du kjøper kaffetrakter? Programmer, med autostopp eller hvilken justering av filteråpningen? Se komplett guide.

Juicemaskin / råsaftsentrifuge – Beste valg og kjøpetips (2021)

2 populære juicemaskiner fra Philips og OBH som kutter råvarene grundig før pressing. Lag smakfull fersk juice på en enkel måte med enkel rengjøring!

Høytrykkspyler – Beste valg og kjøpeguide (2021)

En høyttrykkspyler er allsidig og kan brukes til mye. De ulike modellene skilles av arbeidstrykk, vannmengde, kapasitet og motoreffekt. Her er noen tips om du har planer om å anskaffe høyttrykkspyler.

Elektrisk peis – Beste valg og kjøpeguide (2021)

Det finnes tre typer elektrisk peis, frittstående, veggmodell og innsatsmodell. Dette er en flott løsning for den som er ute etter en enkel løsning. Les mer om fordelene og ulempene med elektrisk peis.

Snøfreser – Beste valg og kjøpeguide (2021)

Snøfreser er praktisk og ikke noe du kommer utenom om du bor i et strøk med mye snø. Hvilken modelle og type skal du velge, se våre tips.

Vannrenser – Beste valg og kjøpeguide

Rensing av drikkevann, hvordan type renseutstyr er mest effektivt? Vannrensing basert på kullfilter. Vannrensing uten bruk av filter for å fjerne radon og karbondioksid.

Varmepumpe, luft-luft, luft-vann og avtrekkspumpe – Kjøpeguide

Luftvarmepumper er en effektiv form for oppvarming av en bolig, relativt lave priser og stor effekt. Det finnes tre typer, luft-luft, luft-vann og avtrekkspumpe. Hver type har sine fordeler og ulemper. Hvilken skal du velge?

GRILL – Gass, kull og elektrisk – Kjøpeguide

Det finnes tre typer grill, gass, kull og elektrisk. Vi har sett på fordelene og bakdelene med den enkelte type. Hver type sine sterke og svake sider. Se den komplette oversikten her.

WhiteAway.no

whiteaway.no finner du et bredt utvalg av kvalitetshvitevarer, støvsugere og husholdningsapparater til konkurransedyktige priser. Vi har lager på Ulven i Oslo, på 40.000 kvadratmeter, og over 100 dedikerte medarbeidere, som

Nettbutikker med Vaskemaskiner

Whiteaway – Norsk nettbutikk med lager i Oslo På whiteaway.no finner du et bredt utvalg av kvalitetshvitevarer, støvsugere og husholdningsapparater til konkurransedyktige priser. Mer informasjon. Whiteaway whiteaway.no finner du et

Hvordan rense en kaffetrakter?

Sur og bitter kaffe skyldes belegg og kafferester i trakteren/maskinen. Hva kan du gjøre for å holde maskinen ren slik at den lager god og smakfull kaffe?.

Hvor skal maten ligge eller stå i kjøleskapet?

Hvordan skal melkeprodukter, pålegg, frukt, grønnsaker, egg, kjøtt, fisk og drikkevarer oppbevares i kjøleskapet?

Blender – Beste valg og kjøpeguide

Hvilke funksjoner bør en Blender ha? Knuse is, smoothie, turbo og hastighetsvalg? Hvilke programmer og hvor mange watt?

Miele vinskap – Beste valg og anbefalinger (2021)

Miele KWT 6322 UG er et av de flotteste integrerte vinskapene på markedet. 2 temperatutsoner, i kjent Miele kvalitet. Utviklet, designet og produsert i Tyskland.

Kaffekvern – Beste valg og kjøpeguide 2021

Fuktigheten og aromaen i kaffebønner fordufter 5 min. etter kverning, derfor skal du bruke kaffekvern om du er opptatt av god kaffe.

2 Populære Kaffemaskiner Med Kvern (2021)

Lag god kaffe på ett blunk, uten søl. Trykk på knappen og kaffen er klar. Helautomatisk kaffemaskin er praktisk.

Isbitmaskin – Beste valg og kjøpeguide

Isbiter raskt og enkelt når du måtte trenge det. Istbitmaskin er utrolig praktisk. Hvordan fungerer den og hva er viktig før du velger modell?

Liten og billig frittstående mikrobølgeovn (2022)

Liten og billig mikrobølgeovn? Her er tips for smarte kjøp fra Logik og Matsui. Skal du bare varme maten, ikke kjøp unødvendig dyrt!

Hvilken Airfryer/Actifry skal du velge? Beste valg 2021

Hvordan fungerer en Airfryer og hva er viktig når du skal velge modelle? Med Airfryer frityrsteker du maten uten bruk av olje. Hva med sunne pommes frites?

Håndstøvsuger- Beste valg og kjøpeguide

Hvilken håndstøvsuger bør du kjøpe? Trenger du egentlig en håndstøvsuger? Hvilke er fordelene og bakdelene? Hva bør du vite før du kjøper?

Gassgrill – Beste valg og kjøpeguide

Hva er viktig når du velger gassgrill? Hva skiller gassgrillene fra hverandre? Se tips om to gassgriller fra Weber som leverer på alle punkt.

Miele vaskemaskin – Innovasjon og ny teknologi (2021)

Vaskemaskiner er blitt avanserte maskiner med mye avansert teknologi. Vi har sett nærmere på den teknologien du har å velge i. Miele WDB030 Eco.

Fryseboks – Beste valg og kjøpetips (2021)

Hvor stor fryseboks trenger du? Frysebokser leveres med en kapasitet på mellom 100 og 500 liter. Her er noen tips til deg som skal kjøpe ny fryseboks.

Frittstående elektrisk peis, tips til plassering og bruk

Frittstående elektrisk peis er et greit alternativ til den tradisjonelle peiskosen om du ikke har vedpeis. God stemning for lite penger. Skaper en varm, koselig og lun atmosfære, du kan plassere de hvor du vil (nesten)

Ny slow juicer / juicepresser? Beste valg (2021)

Vi har funnet tre aktuelle slow juicere, Hurom HU-700, Wilfa SJ-150A og Witt by Kuvings C9600W. De har litt forskjellige egenskaper, men alle har de rette spesifikasjonene.

Hvilken mat kan du legge i fryseren, og hvilken ikke?

Du kan legge det meste av mat i fryseren og oppbevare det i flere måneder. Men, noen matvarer skal du ikke fryse ned. Les hvilke.

Hvilke klær skal ikke i tørketrommelen?

Ikke ødelegg klesplaggene i tørketrommelen. Selv om det er fristende å hive hele vasken inn i tørketrommelen er det en del plagg du ikke kan gjøre det med.

Hvilke stoffer inneholder vin?

Hvilke stoffer får du i deg når du drikker et glass vin? Vindruer er et naturprodukt og derfor ikke perfekt. Men, det er ingen grunn til bekymring, les mer.

Hva er riktig temperatur i kjøleskapet?

Det viktigste er at temperaturen ikke kommer under 4 grader for å unngå bakterievekst. Varm mat skal f.eks ikke settes i kjøleskapet. Her er flere tips:

Reparasjon av vaskemaskin – lønner det seg?

Skal du reparere vaskemaskinen eller kjøpe en ny? Hva lønner seg? Før du bestemmer deg kan du prøve å finne feilen, her er de vanligste årsakene.

Garanti og reklamasjon for vaskemaskin og hvitevarer

Hvilke krav har du om vaskemaskinen går i stykker? Hva kan du kreve av selgeren? Hvilken angrerett har du? Kan du kreve pengene tilbake?

Kapp og gjærsag – Beste valg og kjøpeguide

Kapp og gjærsag, hvordan velger du riktig type og modell? Skal sagen ha uttrekk eller ikke? Bredde på kappet, hvor mange Watt og hvilken størrelse på sagbladet?