Vinskap – Beste valg og kjøpetips (2022)

Hva er viktig å vurdere før kjøp av vinskap? Hvor stort skap trenger du? Hvor mange temperatursoner? Husk at vibrasjoner er skadelige. Se kjøpeguide.

Tørketrommel – Beste valg og kjøpeguide (2021)

Hvilken type tørketrommel skal du velge? Tørketrommel med utluftning eller kondenserende etter varmepumpeprinsippet, hybrid eller konvensjonell modell? Hvilken løsning velger du for kondensvannet?

Mikrobølgeovn – Beste valg og kjøpeguide (2021)

Mikrobølgeovn finnes i mange varianter, hva er viktig å tenke på når du skal velge modell? Liten eller stor, med eller uten grill og varmluft?

Fryseskap – Beste valg kjøpeguide (2021)

Hvilket fryseskapskal du velge? Hvilken størrelse? Hva med strømforbruket? Skal avrimingen være automatisk eller manuell? Hva med støynivået?

Vaskemaskin – Velg den beste vaskemaskinen! (2022)

Hvilken maskin skal du velge? Hvilken kapasitet og motor skal maskinen ha? Se tips om hvordan du velger rett vaskemaskin. Se også komplett kjøpeguide.

Kjøleskap – Beste valg og kjøpeguide (2021)

Hva er viktig å tenke på ved valg av kjøleskap. Frittstående, med fryser, en eller to dører i bredden, hjørneskap samt integrerte løsninger. Hvor stort? Her finner du det viktigste du bør tenke på.

WhiteAway.no

whiteaway.no finner du et bredt utvalg av kvalitetshvitevarer, støvsugere og husholdningsapparater til konkurransedyktige priser. Vi har lager på Ulven i Oslo, på 40.000 kvadratmeter, og over 100 dedikerte medarbeidere, som

Nettbutikker med Vaskemaskiner

Whiteaway – Norsk nettbutikk med lager i Oslo På whiteaway.no finner du et bredt utvalg av kvalitetshvitevarer, støvsugere og husholdningsapparater til konkurransedyktige priser. Mer informasjon. Whiteaway whiteaway.no finner du et

Hvor skal maten ligge eller stå i kjøleskapet?

Hvordan skal melkeprodukter, pålegg, frukt, grønnsaker, egg, kjøtt, fisk og drikkevarer oppbevares i kjøleskapet?

Miele vinskap – Beste valg og anbefalinger (2021)

Miele KWT 6322 UG er et av de flotteste integrerte vinskapene på markedet. 2 temperatutsoner, i kjent Miele kvalitet. Utviklet, designet og produsert i Tyskland.

Liten og billig frittstående mikrobølgeovn (2022)

Liten og billig mikrobølgeovn? Her er tips for smarte kjøp fra Logik og Matsui. Skal du bare varme maten, ikke kjøp unødvendig dyrt!

Miele vaskemaskin – Innovasjon og ny teknologi (2021)

Vaskemaskiner er blitt avanserte maskiner med mye avansert teknologi. Vi har sett nærmere på den teknologien du har å velge i. Miele WDB030 Eco.

Fryseboks – Beste valg og kjøpetips (2021)

Hvor stor fryseboks trenger du? Frysebokser leveres med en kapasitet på mellom 100 og 500 liter. Her er noen tips til deg som skal kjøpe ny fryseboks.

Hvilken mat kan du legge i fryseren, og hvilken ikke?

Du kan legge det meste av mat i fryseren og oppbevare det i flere måneder. Men, noen matvarer skal du ikke fryse ned. Les hvilke.

Hva er riktig temperatur i kjøleskapet?

Det viktigste er at temperaturen ikke kommer under 4 grader for å unngå bakterievekst. Varm mat skal f.eks ikke settes i kjøleskapet. Her er flere tips:

Garanti og reklamasjon for vaskemaskin og hvitevarer

Hvilke krav har du om vaskemaskinen går i stykker? Hva kan du kreve av selgeren? Hvilken angrerett har du? Kan du kreve pengene tilbake?