Miele vinskap – Best i test og anbefalinger (2020)

Sist oppdatert: 16. November 2020


Miele vinskap – Best i test og anbefalinger (2020)

Miele vinskap er noe av det ypperste på markedet. I tillegg til flott design kan du være sikker på at vinen blir lagret på den beste måten.

Miele KWT 6322 UG

Miele KWT 6322 UG er et stilig vinskap fra Miele som flere ganger har oppnådd best i test, blant annet fikk dette vinskapet toppscore i engelske Trusted Reviews. Den kjente Miele kvaliteten går igjen både når det gjelder ytelse, betjening og ikke minst detaljene.

34 flasker – 2 temperatursoner

Her får du plass til maksimalt 34 flasker av standard Bordeaux type på 7,5 dl. Velger du å ikke stable flaskene rommer skapet 16 flasker. Skapet har to kjølesoner og er innvendig delt på midten. Fordelen med to kjølesoner er at du kan velge lagrings- og serveringstemperaturer som er tilpasset ulike vintyper. Hvitvin skal for eksempel lagres og serveres kaldere enn rødvin.

Integrert vinskap

Dette vinskapet er laget for integrering og monteres som en del av et høyskap eller under en benk. Et naturlig valg er under kjøkkenbenken. Med den flotte designen vil skapet bidra til å «løfte» kjøkkenet. Høyden er 81,8 cm, bredden 59,7 cm og dybden 58 cm. Det passer derfor rett inn i standard kjøkkenbenk med 60 cm modulbredde.

Usikker på hvilket skap du skal velge? Se guide.

FlexiFrame – optimal lagring

For god lagring av vin er det viktig at flaskene ligger stødig.

Miele KWT 6322 UG er et stilig vinskap som tar godt vare på vinen. Foto: Miele

Siden vinflasker har ulike størrelser og form er det viktig med en viss fleksibilitet i hvordan støtte flaskene har inne i skapet. Miele har løst dette på en smart måte gjennom justerbare lister av tre som kan justeres på en enkel måte. Dermed vil alle typer flasker få god støtte i skapet.

DynaCool – jevn temperatur

I tillegg til stødig plassering er det det viktig at luftfuktighet og temperatur er riktig og stabil. En utfordring med å lagre vin inne i et skap er risikoen for at temperatur og fuktigheten kan variere i ulike deler av skapet. Dette kan på sikt skade vinen. For å unngå dette har Miele utviklet DynaCool, en løsning (viftebasert) som sørger for at luften inne i skapet sirkulerer og gir jevne lagringsforhold.

LED-belysning, praktisk og stilig

Miele KWT 6322 UG har en flott design og prikken over i’en er den flotte LED-belysningen. Dette gir et behagelig og harmonisk lys som i praksis gjør vinskapet til et møbel. LED lys avgir ikke varme og er derfor temperaturmessig ingen belastning for vinen. I tillegg har glassdøren UV filter som beskytter vinen mot skadelige UV stråler.

Hva inneholder vin?

SoftClose – unngå vibrasjoner ved åpning og lukking

Når du åpner og lukker en skapdør vil det lett oppstå støt og vibrasjoner. Dette er ikke gunstig for vinen, den forlanger maksimalt med «fred og ro». For å unngå dette har Miele en funksjon, SoftClose, som demper støtet når døren lukkes.

Vin er et levende produkt som utvikler seg hele tiden, derfor er slike detaljer viktig.

Miele KWT 6322 UG er et vinskap i absolutt toppklasse. Det lagrer vinen på en optimal måte, det har en flott design og er et skap du vil trives med. Prisen på rundt 30.000 kroner er selvfølgelig i toppsjiktet, men er vin din greie og pengene finnes er dette vinskapet uten tvil et godt valg.

Tekniske data:

Pris: Ca. kr 32.000,- (Nov 2019)
Type: Integrert
Antall flasker 34 stk
Farge: Stål
Temperatursoner: 2
Bredde: 59,7 cm
Dybde: 57,5 cm
Høyde: 81,8 cm

SB

Please follow and like us:

Du liker gjerne...