MIKROBØLGEOVN – Test, testvinnere og kjøpeguide

Mikrobølgeovn finnes i mange varianter, hva er viktig å tenke på når du skal velge modell? Liten eller stor, med eller uten grill og varmluft?

KAFFETRAKTER – Test, testvinner og kjøpeguide

En kaffetrakter skal lage god filterkaffe, men så enkelt er det ikke. Hva er viktig å vurdere nærmere før du kjøper kaffetrakter? Programmer, med autostopp eller hvilken justering av filteråpningen? Se oversiktlig guide.

JUICEPRESSER – Test, testvinnere og kjøpehjelp

Lag smakfull fersk juice på en enkel måte. Det finnes to typer juicemaskiner, slowjuicer og sentrifugejuice. Hvordan fungerer de, og hvilke er fordelene og bakdelene?

GRILL – Gass, kull og elektrisk – Test og kjøpeguide

Det finnes tre typer grill, gass, kull og elektrisk. Vi har sett på fordelene og bakdelene med den enkelte type. Hver type sine sterke og svake sider. Se den komplette oversikten her.

Liten mikrobølgeovn fra Logik

Logik L17MSW13E er en frittstående liten mikrobølgeovn som har de viktigste funksjonene. Høyden er kun 26 cm og denne mikrovnen tar derfor lite plass.

Billig mikrobølgeovn med de viktigste funksjoner – Matsui M17MW16E

Matsui M 17 MW 16 E er en billig mikrobølgeovn som holder i massevis om du bare skal tine og varme opp mat. Den lave prisen gjør at mange velger denne.

Kaffetraktere i test, tre topplasseringer

Moccamaster KB952AO, Bosch TKA8013 og Philips HD7766 lager alle god kaffe og har oppnådd gode testresultat. Bli bedre kjent med disse med disse modellene.

Ny juicepresser eller slow juicer? Her er tre modeller med toppresultat i tester

Vi har funnet tre slow juicere som scorer meget bra i tester, Hurom HU-700, Wilfa SJ-150A og Witt by Kuvings C9600W. De har litt forskjellige egenskaper, men alle er testvinnere.