VINSKAP – Test, testvinnere og kjøpeguide

Hva er viktig å vurdere før kjøp av vinskap? Hvor stort skap trenger du? Hvor mange temperatursoner? Husk at vibrasjoner er skadelige. Se kjøpeguide.

KJØLESKAP – Test, testvinnere og kjøpeguide

Hva er viktig å tenke på ved valg av kjøleskap. Frittstående, med fryser, en eller to dører i bredden, hjørneskap samt integrerte løsninger. Hvor stort? Her finner du det viktigste du bør tenke på.

FRYSEBOKS / FRYSESKAP – Test, testvinnere og kjøpeguide

Utvalget av frysebokser og fryseskap er veldig stort og produsentene frister med ny teknologi. Hvilken type skap skal du velge? Viktige ting å ta med vurderingen er størrelse, strømforbruk, automatisk eller manuell avriming og hvilke ekstrafunksjoner kan være praktiske å ha?

Miele KWT 6322 UG Vinskap

Miele KWT 6322 UG er et av de flotteste integrerte vinskapene på markedet. 2 temperatutsoner, best i test og i kjent Miele kvalitet.

Hvilken mat kan du legge i fryseren, og hvilken ikke?

Du kan legge det meste av mat i fryseren og oppbevare det i flere måneder. Men, noen matvarer skal du ikke fryse ned. Les hvilke.

Tre vinskap med plass til over 150 flasker

Vinlagring er enkelt når du har et vinskap med god plass. Vi har sett nærmere på tre flott vinskap: Liebherr WKB3212, Temptech VWCR155DB og Bosch KSW38940.

Hvilke stoffer inneholder vin?

Hvilke stoffer får du i deg når du drikker et glass vin? Vindruer er et naturprodukt og derfor ikke perfekt. Men, det er ingen grunn til bekymring, les mer.

Hvordan velge riktig kjøleskap?

Kombiskap, integrert, side by side eller mini? Utvalget av kjøleskap er stort og du har utallige merker og modeller på velge i. Her er noen tips.

Hva er riktig temperatur i kjøleskapet?

Det viktigste er at temperaturen ikke kommer under 4 grader for å unngå bakterievekst. Varm mat skal f.eks ikke settes i kjøleskapet. Her er flere tips: