BaByliss Pro 180 Sublim Touch – Krølltang best i best

Sist oppdatert: 1. september 2019


BaByliss Pro 180 Sublim Touch – Krølltang best i best

BaByliss krølltang med skånsom forming av håret. BaByliss er en betydelig aktør innen produkter for blant annet hårpleie og leverer en portefølje av effektive kvalitetsprodukter i fin design. Krølltangen BaByliss Pro 180 Sublim Touch er ikke noe unntak. Dette er en velkjent bestselger med mange fornøyde brukere.

10 temperaturinnstillinger

Dette er en profesjonell krølltang med hele 10 temperaturinnstillinger og dekker intervallet 150 til 180 grader. 180 grader er regnet for å være den beste temperaturen om du ønsker krøllet hår som varer lenge.

Du kan velge mellom fire størrelser / diameter (19, 25, 32 og 38 mm), alt ettersom hvor store krøller du ønsker. Størrelsen 38 mm gir store fine krøller.

BaByliss Pro 180 Sublim Touch passer til alle typer hår. En fordel som nevnes i tester er at toppen på krølltangen er kald, noe som gir god sikkerhet mot å brenne seg. Det fremheves også at grepet på håndtaket er godt slik at du enkelt kan betjene tangen og få best mulig resultat.

Se også komplett kjøpeguide for krølltang.

Sublime Touch teknologen

Dette er en innovasjon fra Babyliss. Krølltangen har et belegg som både er skånsomt og gir god beskyttelse for håret i tillegg til et godt resultat som varer. Dette er viktig om du bruker krølltangen mye.

Det som trekker ned i de testene vi har lest er at ledningen er noe kort. Hvor viktig dette er blir en vurdering for hver enkelt. I tillegg nevnes det at det mangler et digitalt display, denne modellen har kun enkel bryter.

Kort oppsummert er dette en krølltang som anbefales av mange. Den scorer godt i tester og får mye skryt for både enkel betjening og et godt resultat, det vil si flotte krøller som varer.

Denne modellen finner du i flere nettbutikker og det kan være mye å spare her. Erfaringsmessig kan du også stole på den kvaliteten BaByliss står for. BaByliss gjør det jevnt over meget godt i tester og med BaByliss Pro 180 Sublim Touch er det ikke noe unntak. Et godt valg for deg som vil lykkes med å krølle håret.

Vi har også sett nærmere på en populær modell fra Remington.

Er du mer interessert i en kjegleformet krølltang, eller en bølgetang?

Ikke gjør disse feilene når du krøller håret.

Sture Bjørseth

Follow by Email
Facebook
Twitter

Du liker gjerne...