OBH Nordica Artist Wave maker 5837 bølgetang

Sist oppdatert: 1. september 2019


OBH Nordica Artist Wave maker 5837 bølgetang

Dette er en avansert bølgetang fra OBH Nordica som leverer jevnt over meget bra på de fleste måleparameter. Bølgetangen har fem temperaturinstillinger i skalaen 100-120-140-160 og 180 grader. Dette dekker de mest brukte temperaturene og gjør det enkelt å krølle håret.

Planer om å kjøpe ny krølltang? Se guide.

Krøllet hår – enkelt og greit

Det tar bare ett minutt før bølgetangen har nådd en arbeidstemperatur slik at du kan sette i gang med hårstylingen. Glemmer du å slå den av blir den automatisk avslått etter to timer, praktisk sikkerhetsdetalj i en travel hverdag. Ledningen har en lengde på 2,8 meter noe som er en av de lengste vi har sett for bølgetang. En praktisk detalj er at ledningsfestet er svingbart. Ledningen følger derfor håndbevegelsene og du slipper å tvinne ledningen.

En LED lampe indikerer valgt temperatur slik at du har god kontroll og unngår å skade håret.

Keramisk belegg skåner håret

OBH Nordica Artist Wave maker 5837 har keramisk belegg noe som er en stor fordel. For det første blir temperaturen jevnt fordelt over hele kontaktflaten. Det gir en grundigere og mer presis styling. Du slipper for eksempel at enkelte parti av håret har svakere krøller enn andre. For det andre er dette mer skånsomt for håret. Håret blir i tillegg mykt og skinnende. Det er også en fordel at det keramiske belegget holder bedre på varmen, noe som gir en mer stabil arbeidsprosess.

Styrken på 68 Watt holder i massevis for rask og effektiv styling av håret, også om du har langt hår. Diameteren på varmeelementene er på 16 til 21 millimeter.

Bølgetangen har en praktisk hårklemme som gjør det enkelt å oppnå flott krøllet hår.

Vi har også sett nærmere på følgende krølltenger: Kjegleformet og praktisk modell fra Philips , en effektiv og populær modell fra BaByliss og en klassisk modell fra Remington.

Se video som viser hvordan superstjernene bølger håret.

SB

Follow by Email
Facebook
Twitter

Du liker gjerne...