Philips BHB872/00 – Praktisk krølltang med smarte funksjoner

Sist oppdatert: 1. september 2019


Philips BHB872/00 – Praktisk krølltang med smarte funksjoner

Dette er en krølltang med konisk form på varmeelementet. Fordelen med dette er større fleksibilitet i hvor store krøller du ønsker. Sylinderen har 13 mm i den minste enden og 25 mm i den største. Dette er ikke så mange millimeter, men utgjør mye når du skal krølle håret.

Lengden på sylinderen er på 16 cm noe som gjør det enkelt å style lengre og fyldigere hår.

Temperaturinnstillingen vises på en digital skjerm slik at du har god oversikt og unngår å skade håret. Du kan velge mellom hele ni innstillinger for temperaturen, det skulle holde for de fleste.

Krølltangen trenger kun 45 sekunder for å oppnå arbeidstemperatur.

Varmeelement i titan

Varmeelementet har overflate i titan. Titan er godt egnet metall som både går raskt å varme i tillegg til å være skånsomt mot håret. Titanbelegget gjør det mulig med temperaturer opp mot 210 grader, noe som gjør det enkelt å få den hårstylen du ønsker.

Curl Ready-indikator gjør krøllingen enklere

Du legger håret i krølltangen, presser til, men når er håret ferdig krøllet. Slipper du for tidlig vil krøllene ikke være så sterke som du ønsker. Venter du for lenge vil det kunne skade håret. Dette slipper du med Philips BHB872/00. En smart funksjon, Curl Ready, varsler når krøllene er ferdige. Dermed slipper du å skade håret samtidig som du har kontroll på at krøllene blir slik du ønsker.Det emulig å slå av Curl ready funksjonen om du mener du styrer dette bedre selv.

Bølgetang fra OBH Nordica får mye skryt i tester.

Ionisk behandling gir flottere hår

Denne krølltangen har ionisk funksjon, det vil si at statisk elektrisitet i håret fjernes under krøllingen. I praksis betyr dette at håret blir «roligere» og ligger bedre. Et hår med statisk elektrisitet vil trekke i alle retninger, bli krusete og ødelegge hele stilen. I tillegg vil den ioniske behandlingen gjøre håret mykere og glattere. I praksis utgjør dette en stor forskjell.

Andre funksjoner som er verd å nevne er en praktisk låsefunksjon slik at du unngår at krølltangen varmes når du har lagt den fra deg, strømledningen er roterende slik at den ikke tvinnes samt et praktisk stativ for bølgetangen.

Ledningen på 1,8 metere er ikke den lengste vi har sett på en krølltang, men den skulle holde for de fleste.

Philips BHB872/00 er en praktisk krølltang som leverer det du forventer.

Har du seriøse planer om å kjøpe ny krølltang bør du ta en titt på vår enkle og oversiktlige guide

Er du mer interessert i klassiske modeller som ikke har kjegleform på varmeelementet kan du ta en titt på Babyliss Pro 180 og Remington Pearl pro CI9532.

Sture Bjørseth

Se flere tips om hairstyling.

Follow by Email
Facebook
Twitter

Du liker gjerne...