Remington Pearl Pro CI9532

Sist oppdatert: 1. september 2019


Remington Pearl Pro CI9532

Dette er en effektiv krølltang / krøllstav i stilig design. Produsenten Remington er kjent for god kvalitet og modellen Pearl Pro CI9532 er intet unntak. Her har du redskapet du trenger for å lage flotte krøller som varer lenge og i den stil du liker.

Her er flere tips til deg som skal kjøpe ny krølltang.

Keramisk belegg med mange fordeler

Remington Pearl Pro CI9532 har et keramisk belegg som er belagt med mikroperler av ekte kvalitet. Fordelen med dette er en unik fordeling av varme over hele kontaktflaten. Dette sikrer en jevnere behandling av håret og gir et jevnere resultat. Håret blir glatt og smidig i tillegg til at krøllene varer lenge. Remingtons keramikk belegg med perlemor får mye skryt i ulike forum på internett.

Effekten er på 50 watt.

Enkel betjening

Denne krølltangen trenger bare 30 sekunder oppvarming før den er klar til bruk. Du kan velge mellom temperaturer i 9 alternativ i intervallet 130 til 210 grader. Et slikt brett spenn i temperatur gjør det enklere å finne riktig temperatur i forhold til hår og ønsket styling. Med en ledning på hele tre meter finner du alltid en stikkontakt som kan brukes. Strømstyrken er tilpasset ulike volt slik at det ikke er noe problem å ta den med på reise utenlands.

Mange foretrekker en bølgetang.

Enkel i bruk

Håndgrepet er godt og det er enkelt å legge håret rundt sylinderen.

En annen stor fordel er et oversiktlig display (LCD) hvor du kan følge med og justere temperaturen. I tillegg er sikkerheten ivaretatt både ved at den slår seg av automatisk samt at tuppen er kald slik at du slipper å brenne deg, krølltenger er varme. Det er verd å nevne at den leveres med hanske som tåler varme.

Krøllstavens varmesylinder har en diameter på 32 mm, en grei størrelse for litt større krøller.

Remington Pearl Pro CI9532 er et profesjonelt redskap for deg som vil ha flotte krøller og samtidig ta vare på håret. Remington har også en kvalitet du kan stole på.

Les også om effektiv klassisk krølltang fra BaByliss.

SB

Du finner mye interessant informasjon på Remingtons engelske sider.

Follow by Email
Facebook
Twitter

Du liker gjerne...