Nesehårtrimmer – Beste valg og kjøpeguide (2021)

Synlige hår i nesen er stygt og unødvendig og bør fjernes eller trimmes. Den enkleste metoden er å bruke en nesehårtrimmer, også kalt nesehårfjerner. Det er en behagelig og effektiv metode som tar kort tid og er smertefri.

Vi har ikke testet disse nesehårtrimmerne, men foretatt en grundig gjennomgang av egenskaper og spesifikasjoner og vurdert nærmere hva det betyr for deg.

Her er to rimelige nesehårtrimmere som fjerner nesehår og  andre kroppshår effektivt og smertefritt:

Philips Series 5000 NT5175

 

Philips Series 5000 NT5175 nesehårfjerner.

Philips nesehårstrimmer Series 5000 er effektiv og smertefri fjerning av kroppshår (skjegg, neseh- og ørehår, øyebryn osv. Philips Series 5000 NT5175 har vibrerende barbering, noe som fjerner hår mykt og smertefritt. Philips har i tillegg et lamellsystem som skåner huden.

Leveres med trimmekammer (2 stk) for presist resultat. 4 lengdeinstillinger.

Denne kan ikke lades med ledning, du må selv eventuelt anskaffe oppladbare batteri (AA) du lader i en ekstern enhet. Du kan bruke vann til rengjøring, det følger også med en praktisk rengjøringsbørste.

Tekniske data:
Oppladbar: Nei

 


Panasonic ER-GN30

Panasonic ER-GN30.

Enkel og rimelig nesehårtrimmer som fjerner nese- og ørehår raskt og greit. Kuttesystemet er roterende med tveeggede blad (rustfritt stål). Panasonic ER-GN30 er ikke vanntett, men er vannavstøtende slik at enkel skylling går fint.

Til den lave prisen kan du ikke forvente nevneverdig av funksjoner. Denne nesehårtrimmeren har ikke batteriindikator og display, den har ikke strømledning og går kun på batteri (AA). Den leveres ikke med oppladbare batteri, men det kan du anskaffe selv og lade i en ekstern lader for å spare penger.

Egner seg godt til klipp og trim av både skjegg, nesehår, ørehår og kroppshår generelt.

Dette er en enkel modell, men uansett mye for pengene.

Tekniske data:
Oppladbar: Nei
Klippelengde: 0,5 mm (minste)
Lengde: 132 mm
Vekt: 64 gram

 


Hva bør du tenke på når du velger nesehårtrimmer?

Trimmhodet

Trimmhodet er det som skiller merkene fra hverandre. De ulike merkene har egne konsept, men prinsippet er det samme, kniver kutter hårstråene på en eller annen måte.

ProtecTube-teknologi

Dette konseptet fokuserer på å redusere risikoen for ubehagelig lugging når du klipper. Rundt knivbladene ligger det et veldig tynt bladmetall.

Dette hindrer at hårene hekter i knivbladet. Teknologien er også skånsom mot sensibel hud.

Håndtak

Det er viktig at håndtaket gir et godt grep slik at du kan jobbe presist. Modeller med gummi på håndtaket er å foretrekke.

Vanntett

Er maskinen vanntett kan den brukes i dusjen eller badekaret. Hvor viktig dette er avhenger blant annet av om du trenger et speil eller ikke. Uansett vil det være en fordel om maskinen er vanntett pga enklere og bedre rengjøring.

Batteri eller oppladbar?

Her er det tre løsninger, oppladbar, med ordinært battere (som regel AA batteri), eller hånddrevet. Groom Mate Platinum er en nesehårtrimmer produsert i USA. Den fungerer veldig enkelt ved at du vrir den ene delen rundt, knivbladene roterer og kutter hårene. Enkelt og greit.

Skrevet av Sture Bjørseth