Liten mikrobølgeovn fra Logik

Sist oppdatert: 1. september 2019


Liten mikrobølgeovn fra Logik

Logik L17MSW13E er en frittstående liten mikrobølgeovn som har de viktigste funksjonene. Er du ute etter en mikroovn av mindre størrelse er det en begrensning du ikke kommer utenom, det må være tilstrekkelig plass til en tallerken. Derfor er det begrenset hvor kort en mikrobølgeovn kan være i dybden. Det er også vanlig å plassere innstillinger og display på siden av ovnsrommet, dermed er det også begrenset hvor smal den kan være i bredden/fronten.

Høyden kan det derimot gjøres noe med om det er viktig å få mikrobølgeovnen så liten som mulig og samtidig få plass til det de fleste bruker når mat skal varmes opp, en tallerken (denne har plass til en tallerken på 25,5 cm i diameter). Denne lille mikrobølgeovnen har en innvendig høyde på 18 cm, og det fungerer helt greit for vanlig enkel bruk.

Logik L17MSW13E er kun 25,8 cm høy

Dette er en av de laveste modellen vi har funnet. Volumet er allikevel på 17 liter noe som er tilstrekkelig for vanlig bruk. Med en høyde på kun 25,8 cm er det enkelt å plassere ovnen slik at den tar lite plass. Du må allikevel forsikre deg om at det er nok plass rundt ovnen slik at den får tilstrekkelig med luft osv. Bredden er 44 cm og dybden 33 cm.

Enkel betjening

For enkel betjening har denne ovnen fra Logic et lite digitalt kontrollpanel hvor du har full kontroll over det viktigste. Styringen skjer med brytere i solid metall.

Spar penger, en billig og enkel mikroovn er nok for mange.

8 program og 5 effektnivå dekker det meste

Logik L17MSW13E har 8 ulike automatiske program for tilberedning av maten, inkludert tining.

Du kan velge mellom fem ulike styrker, noe som gjør det enkelt å finne det som passer best i enhver situasjon. Ovnen har en styrke på 700 Watt.

Det er plass til en tallerken med en diameter på 25,5 cm, det vil si en normal tallerkenstørrelse. Dette er en liten mikrobølgeovn og har ikke grill og pizzafunksjon. Den har barnelås/ barnesikring og klokke.

Vekten er på 10 kg og ovnen står derfor stødig på benken.

Ikke best i test, men får gode testresultater

Svenske testinstitusjonen Råd & Røn har testet denne modellen og gir en score mellom medium og topp. Den scorer meget bra på funksjoner som oppvarmingstid, energiforbruk, utvalg av autoprogram, lydnivå og hvor enkel den er å rengjøre. Det som trekker litt ned er betjeningspanelet. Vi har ikke selv brukt denne ovnen men erfaringsmessig blir man fort vant til de fleste betjeningspaneler, selv de som ikke oppnår toppkarakter.

Hva er viktig når du skal kjøpe ny mikrobølgeovn?

Sture Bjørseth

Follow by Email
Facebook
Twitter

Du liker gjerne...