NESEHÅRTRIMMER – Test, testvinnere og kjøpeguide

Sist oppdatert: 1. september 2019


NESEHÅRTRIMMER – Test, testvinnere og kjøpeguide

Synlige hår i nesen er stygt og unødvendig og bør fjernes eller trimmes.

Den enkleste metoden er å bruke en nesehårtrimmer, også kalt nesehårfjerner. Det er en behagelig og effektiv metode som tar kort tid og er smertefri.

Hva bør du tenke på når du velger nesehårtrimmer?

Trimmhodet

Trimmhodet er det som skiller merkene fra hverandre. De ulike merkene har egne konsept, men prinsippet er det samme, kniver kutter hårstråene på en eller annen måte.

ProtecTube-teknologi

Dette konseptet fokuserer på å redusere risikoen for ubehagelig lugging når du klipper. Rundt knivbladene ligger det et veldig tynt bladmetall.

Dette hindrer at hårene hekter i knivbladet. Teknologien er også skånsom mot sensibel hud.

Logik LNT14E

Denne maskinen leveres med to trimhoder, ett for øyenbryn og ett for nesehår (evt ørehår).

Håndtak

Nesehårtrimmersett fra Philips.

Det er viktig at håndtaket gir et godt grep slik at du kan jobbe presist. Modeller med gummi på håndtaket er å foretrekke.

Vanntett

Er maskinen vanntett kan den brukes i dusjen eller badekaret. Hvor viktig dette er avhenger blant annet av om du trenger et speil eller ikke. Uansett vil det være en fordel om maskinen er vanntett pga enklere og bedre rengjøring.

Batteri eller oppladbar?

Her er det tre løsninger, oppladbar, med ordinært battere (som regel AA batteri), eller hånddrevet. Groom Mate Platinum er en nesehårtrimmer produsert i USA. Den fungerer veldig enkelt ved at du vrir den ene delen rundt, knivbladene roterer og kutter hårene. Enkelt og greit.

Skrevet av Sture Bjørseth

Follow by Email
Facebook
Twitter

Du liker gjerne...

Beklager, ingen relevante artikler funnet.