Acer Swift SF314

Sist oppdatert: 15. September 2020


Acer Swift SF314

Dette er en kraftig bærbar pc med en Intel Core i5 prosessor med 2,3 GHz. Acer Swift SF314 scorer høyt i mange tester både på ytelse og design og anbefales for deg som er ute etter litt ekstra hastighet og mulighet til å kjører tyngre programmer/nedlastninger.

Den er utstyrt med finger avtrykk lesere, dvs dui kan logge deg på kun ved hjelp av ditt eget fingeravtrykk. Dette gir god sikkerhet, men kan bli lite fleksibelt om flere bruker samme PC.

Harddisken (512 GB) er av SSD type og leverer høy hastighet både på lesing og skriving (data du laster inn / henter ut fra maskinen).

Skjermen har en størrelse på 14” og leverer i følge tester et meget gost og skarpt bilde med god fargegjengivelse.

Positive fra tester og kommentarer for Acer Swift SF314

Testvinner

Flere tester konkluderer med at dette er en PC med topp ytelse. Forholdet pris/ytelse er også gunstig.

Skarp skjerm

Skjermen på 14” er med Full HD (1080) oppløsning og gir et sylskarpt bilde med stor synsvinkel og meget bra fargegjengivelse (IPS). Refleksfri skjerm som har en maksimal vinkel på 180 grader gjør den enkel å bruke i alle

SSD hardisk

512 GB SSD harddisk gir lynrask oppstart og god driftssikkerhet. 512 GB er også bra til å være en harddisk av SSD-typen

Flott design og lav vekt

Dette er en stilig pc som også stråler kvalitet. Høyden på kun 1,8 cm gir en elegant og slank design med fine linjer. Vekten på kun 1,5 kg gjør den lett å reise med.

Bakgrunnsbelyst tastatur

Tastaturet er i følge testene vi har lest behagelig å skrive på. Pekeplaten er presis og tastene har riktig motstand. Bakgrunnsbelysning er både praktisk og stilig.

Kraftig batteri

Batteriets varighet får skryt i flere tester med varighet på 8 til 10 timer, avhengig av type bruk, noe som er i toppklasse.

Se også kommentar på praktisk nettbrett fra HP.

Negativt fra tester

Vi har ikke funnet spesielle negative kommentarer i de testene vi har sett. Det eneste som nevnes er at skjermkortet ikke takler de tyngste og raskeste spillene. Spiller du grafisk krevende spill bøær du vurdere en PC med noe høyere ytelser for dette formål.

Konklusjon

Dette er en bærbar PC som får mye skryt i tester. Den er rask, har SSD harddisk på hele 512 GB og en design som gjør inntrykk. Løp og kjøp.

Er du usikker på hva som er viktig når du skal velge PC kan du få noen tips her.

SB

Please follow and like us:

Du liker gjerne...