PC skjerm – Beste valg og kjøpetips (2021)

Tre kraftige skjermer i prisiklassen 1.300 – 6.000 kr, Samsung C32HG70, LG UltraGear 27GL850 og AOC G2590VXQ 24.5’. Hvordan skal du vurdere en skjerm?

Ekstern bærbar harddisk – Beste valg og kjøpeguide (2021)

Dine data er dyrebare, hold deg til kjente merker når du skal kjøpe ekstern bærbar harddisk. Hvor stor kapasitet og overføringshastighet trenger du? Les mer

Bærbar PC /LapTop – Beste valg og kjøpeguide (2021)

Stort utvalg av PC, hva skiller de ulike modellene fra hverandre? Hvilken skjermstørrelse skal du velge? Trenger du Full HD (1920 x 1080), og hvor stor bør RAM være? SSD er obligatorisk.

Minnekort / minnebrikke – Komplett kjøpeguide

Utvalget av minnekort er stort og det er endel ting du bør være klar over før du kjøper. Lagringskapasitet, overføringshastighet og hastighetsklasse er stikkord. Hva du bør velge avhenger av hvilket utstyr du har, hvordan du skal bruke kortet og hvor mye lagringsplass du trenger.

Kodak Scanza -enkel skanning av negativer og dias

Kodak Scanza film og bildeskanner er virkelig en revolusjon innen praktisk bildeskanning. På sekunder gjør du et gammelt negativ eller dias om til en jpeg-fil.

Hvilken PC skal du velge?

Utvalget av bærbar PC er stort og det kan fort bli mye informasjon og tekniske data og holde seg. Hva er viktig og hvordan gjøre gode kjøp?

3D printer – Beste valg og kjøpeguide

3D printer / skriver er en praktisk og fascinerende måte å produsere objekter på egen hånd på. Det er enkelt og har en akseptabel pris.

Blekkprinter / blekkskriver – Komplett kjøpeguide

Ny blekkskriver/blekkprinter? Her finner du alt om pris, funksjoner, trådløs/USB, oppløsning skriver og skanner, skrivehastighet, blekkbeholder eller tank?

Skal du velge bærbar eller stasjonær PC?

Bærbar eller stasjonær PC? Begge har sine fordeler og bakdeler. Stasjonær gir mer kraft for pengene, bærbar større fleksibilitet og allsidig bruk.

Acer Swift SF314

Acer Swift SF314 er en aktuell bærbar PC. Den er rask, har SSD harddisk på hele 512 GB og en design som gjør inntrykk. Les det viktigste her.

Acer Predator X34 – Buet skjerm / monitor

Acer Predator X34 er en av de raskeste og kraftigste skjermene på markedet og anbefales for gamere og folk med foto/bilde som hobby.

Gamingskjerm – Samsung C27F591

Samsung C27F59 er en stilig buet skjerm / monitor i flott design med meget god ytelse. Skjermbildet har rask oppdateringsfrekvens og et fantastisk bilde.

HP X360 Spectre – PC/laptop

HP X360 Spectre er en praktisk og allsidig bærbar PC som kan brukes som nettbrett. Den har høy ytelse, kraftig batteri, lav vekt og flott design.

Samsung Portable SSD T3 500GB

Samsung Portable SSD T3 500 GB er en lynrask ekstern harddisk med ny SSD teknologi. Samsung Portable SSD T3 forholdsvis liten og har en overflate av metall og et gummilignende materiale.

Sony ekstern SSD 256 GB SL

Sony Ekstern SSD 256 GB SL-BG2S er lynrask ekstern harddisk med den nye SSD teknologien. USB 3.0 og en maksimal overføringshastighet på 290 MB/s.