Samsung Portable SSD T3 500GB

SSD er navnet på den nye harddisk-teknologien. Ut forsvinner harddisker med mekanisk funksjon (HDD), inn kommer digitale harddisker uten bevegelige deler (SSD). Samsung Portable SSD T3 500GB er ekstern harddisk med SSD teknologi. Lagringskapasiteten er som navnet sier på 500 GB. Det er mye til å være SSD harddisk (januar 2017).

Samsung Portable SSD T3 leveres i fire størrelser, 250 GB, 500 GB, 1 og 2 TB. Den har USB type C som er en ny og raskere USB kobling som etter hvert vil overta for den i dag vanlige USB type A. Harddisken er kompatibel med både USB type A og type C, så du trenger ikke oppgradere PC’en.

Positive vurderinger

God overføringshastighet

Harddisken får topp karakter når det gjelder overføringshastighet. Den er naturligvis betydelig raskere enn de konvensjonelle HDD harddisker, men det fremheves at den også er raskere enn mange konkurrerende SSD harddisker. I følge produsenten er overføringshastigheten på maksimalt 450 MB/s.

Rask aktivering

Ddenne harddisken har en lynhurtig aktivering, dvs den reagerer raskt når skal levere data.

Flott design

Samsung Portable SSD T3 forholdsvis liten og har en overflate av metall og et gummilignende materiale. Designen er enkel og elegant.

Type C, USB 3.1

Tilbyr også en modell med hele 2 TB lagringskapasitet.

Se kommentarer på 256 GB SSD Sony. 

 

Negative vurderinger

Prisen

SSD harddisker koster mye sammenlignet med de tradisjonelle HDD harddiskene. For tilsvarende lagringskapasitet må du betale over tre ganger så mye. I forhold til konkurrentene er prisen konkurransedyktig.

 

Konklusjon

Samsung Portable SSD T3 500 GB er en lynrask ekstern harddisk med ny SSD teknologi. Den koster en del, men er du en som setter høye krav til ytelse og teknologi og har mulighet til å utnytte dette er dette allikevel et godt kjøp.

Se også komplett kjøpeguide for ekstern harddisk.

SB

Du liker kanskje også...