Gamingskjerm – Samsung C27F591

Buet skjerm, eller monitor, på 27″ fra Samsung. Samsung C27F591 omtales som Samsungs nye generasjon skjerm. Med full HD 1080p (1920 x 1080), rask reaksjonstid (4 ms/Grey2Grey) med imponerende kontrastforhold (3000:1) og meget god fargegjengivelse er dette en spillmonitor med svært gode egenskaper for raske spill med krevende grafikk.

Hvordan vurdere denne skjermen?

AMD FreeSync

Dette er en teknologi som gir rask oppdatering av skjermbildet slik at du slipper irriterende etterslep og hakking på bildet. Bildene blir skarpe og alle bevegelser i bildet går mykt. Samsung C27F591 får gode tilbakemeldinger på skjermen.

Buet skjerm

Sitter du alene foran skjermen vil en buet skjerm gi et mer nært og intenst bilde. Når du først har prøvd en slik skjerm blir det vanskelig å gå tilbake til de tradisjonelle flatskjermene. Dette betyr for spillopplevelsen, men også avspilling av filmer blir mer spektakulært og intenst på en buet skjerm.

Fantastisk lyd

Samsung C27F591 har innebygde stereohøyttaler på 5 Watt. Lydkvaliteten gir et rikt og klart lydbilde. Andre kommenterer at lyden er mer gjennomsnittlig. Lyden kan stilles i fire modus, standard, musikk, film og klar stemme.

Stilig design

Designen er minimalistisk og elegant med flotte detaljer i blant annet aluminium, sølv/hvit. Skjermen passer godt på en stue og i moderne interiørmiljø.

Gamingskjerm fra Acer med kraftig ytelse.

Ingen høydejustering

Skjermen kan ikke justeres i høyden og betjeningen av skjermen sitter veldig lavt.

 

Konklusjon

Dette er en stilig skjerm / monitor i flott design (sølv/hvit) med meget god ytelse. Skjermbildet takler krav til rask oppdatering og har et klart og tydelig bilde med god kontrastgjengivelse.

Det fremheves at dette ikke er en skjerm for absolutt mest krevende spillene med tung og rask grafikk. Allikevel er det en av de beste skjermene på markedet til et gunstig pris/ytelse forhold.

Før du bestemmer deg for hvilken type skjerm kan du lese denne oversikten over det viktigste.

SB