HP X360 Spectre – PC/laptop

HP X360 Spectre er en innovativ pc-løsning hvor du med et enkelt grep kan veksle mellom en ordinær bærbar PC og et nettbrett. Du kan velge mellom fire posisjoner for skjermen noe som gir stor fleksibilitet.

Ytelsesmessig får HP X360 god kritikk. En rask i7 prosessor, meget bra grafikk kort (Intel Iris 540), 512 GB SSD harddisk gjør dette til allrounder. Skjermen i full HD gjør dette til en underholdningsmaskin. Størrelsen med 13” skjerm gjør dette til en lett pc med vekt på ca 1.4 kg.

HP X360 Spectre

Både PC og nettbrett

Dette er en veldig praktisk løsning. Du kan svinge skjermen 360 grader og låse den i fire posisjoner.

Du kan bruke den som nettbrett, som vanlig PC eller sette den stående på bordet hvis det er flere som skal se film eller en presentasjon. Denne fleksibiliteten blir du fort avhengig av.  Skjermen har IPS panel som gjør det mulig å se skjermbildet også fra sterk vinkel. OLED panel bidrar også til at bildekvaliteten på skjermen er i toppklasse.

Lav vekt og flott design

Vekten er på kun 1,4 kg og skjermstørrelsen på 13” gjør den lett og ta med. Den får også skryt for å være tynn, kun 1,6 cm. Denne kan du ha med uansett hvor du skal. Designen er lekker med matt aluminium i ulike kombinasjoner av grått.

Bakgrunnsbelyst tastatur

Bakgrunnsbelysning på tastaturet er praktisk når det er dårlige lysforhold. Sitter du og ser en film på maskinen kan du betjene tastaturet uten og slå på lyset. Det samme gjelder om du skal skrive i mørket. Tastaturet får gode tilbakemeldinger for å være behagelig og presist og skrive på.

Kraftig batteri

Batteriet på HP X360 Spectre er blant de kraftigste med lang batteritid. Batteriet skal vare i over 10 timer ved normal bruk.

Planer om ny laptop? Her er noen råd før kjøp.

Høy vekt som nettbrett

Skal du bruke den bare som nettbrett vil det være ett tungt nettbrett. Et vanlig nettbrett i den størrelsen veier bare halvparten.

 

Konklusjon

Dette er en praktisk, allsidig og stilig bærbar PC. PC/nettbrett muligheten er praktisk og ytelsen holder til det meste av databehandling, opp- og nedlastning fra nettet og avspilling av filmer. Kombinert med et kraftig batteri er dette et godt valg om du skal ha en PC i øvre prisklasse.

SB

Du liker kanskje også...