Acer Predator X34 – Buet skjerm / monitor

Dette er en gaming skjerm laget for raske, tunge og grafisk krevende spill. Acer Predator X34 er buet, noe som betyr en mer intens opplevelse og innlevelse. Den tåler de kraftigste skjermkortene og har en oppløsning på hele 1440p (Ultra Wide QHD). Skjermstørrelsen er på 34”.

Positive tilbakemeldinger på Acer Predator X34

Nvidia G-Sync

Dette er en avansert teknologi som gjør skjermen raskere. Bildet oppdateres med en lynrask frekvens og du får et sylskarpt bilde uten forsinkelser uansett hvor krevende grafikken og bildet er.

Høy bildekvalitet

I tillegg til skjermens høye hastighet og ytelse er også fargegjengivelsen bra. Color Plus teknologi og avansert justering av farger og kontraster gir et imponerende skarpt bilde under alle forhold.

Bred skjerm/ 21:9 format – ultrabred

I følge kommentarer fra brukere gir dette formatet en imponerende panorameffekt som tar spillopplevelsen til et nytt nivå. Skjermstørrelsen på hele 34” bidrar også til en veldig positiv opplevelse.

Ok lyd

Lyden anses som å være helt grei til å være standardhøyttalere på en skjerm av denne typen. Har du høye krav til lyd vil du etter all sannsynlighet allerede ha vurdert gode hodetelefoner eller eksterne høyttalere.

Planer om ny skjerm? Her er en aktuell modell fra Samsung.

 

Flere vurderinger

Høy pris

Når vi skrev dette kostet denne skjermen over 11.000, noe som er mye til å være en skjerm.

Litt vanskelig navigering i menyene

Flere nevner at de hadde litt vanskeligheter med å navigere raskt i menyene. Mange knapper og noe dårlig beskrivelse gjør at man kan rote seg bort. Dette skulle allikevel være noe som allikevel går greit etter litt bruk og øvelse.

Alle koblinger på baksiden

Har du behov for å ta ledningene ut og inn ofte er det litt upraktisk at alle koblingene er på baksiden av skjermen. Mye brukte kontakter som headphones og USB burde være lettere tilgjengelig.

 

Konklusjon

Dette er en stor og bred skjerm i toppklasse på alle viktige kriterier for avanserte spill skjermer. Grafikken er rask med en fargegjengivelse som får mye skryt. Er du ute etter en toppskjerm og synes den høye prisen er ok bør du absolutt ta en nærrmere titt på Acer Predator X34.

Her er noen tips til hvordan skjerm du skal velge, hva er viktig?

SB

Du liker kanskje også...