FCA-7000 Promillemåler

Sist oppdatert: 26. March 2021


FCA-7000 Promillemåler

Vi anbefaler å gå videre til vår hovedside om promillemålere med aktuelle modeller og tester. Den finner du her.

Her kan du lese et sammendrag av et stort antall tester og kommentarer fra brukere i inn og utland om promilletesteren FCA 7000.

FCA-7000 måler promillen ved hjelp av brenselcelle-teknologi. Dette er den mest presise og raske måte og å måle promille på og brukes også av norsk politi. Denne teknologien har inntil nylig vært kostbar og produsere noe som har gjort promilletestere av denne typen svært kostbare.

I den senere tid har produksjonsprosessen i følge fagfolk kommet til et nivå som gjør produksjonskostnaden lavere, noe som betyr at det også blir mulig for vanlige folk å gå til innkjøp av promilletestere med brencelleteknologi.

Apparatet måler promille i intervallet fra 0 til 5. er gir deg rask og nøyaktig måling, og sørger for at du er trygg på veien dagen derpå.

Trenger du tips og råd før du kjøper promilletester kan du se denne guiden.

Positivt fra tester og kommentarer- FCA-7000

Nøyaktige målinger

Brenselcelle teknologien (Fuel Cell) er den mest nøyaktige og pålitelige teknologien for promillemåling. Tester viser at FCA-7000 er en av de mest nøyaktige og pålitelige promilletesterne.

Rask aktivering

FAC-7000 er klar til bruk få sekunder etter at du slår den på.

God brukervennlighet

All informasjon er samlet på en skarp LCD skjerm med bakgrunnsbelysning, noe som gjør det lett å se også i dårlig lys. Bruksanvisningen skal være enkel og lett forståelig.

Kalibrering

FAC 7000 må kaliberes en gang i året, eller etter 250 tester. Dette er viktig og følge for at målingene skal være pålitelige. Du kan lese av på displayet hvor mange tester som er utført siden siste kalibrering, dermed har du god oversikt. Anbefalt kalibrering hver 12. måned eller etter 250 tester.

Negativt fra tester og kommentarer- FCA-7000

Apparatet må sende inn for kalibrering, men det kommer du ikke utenom om du skal ha en tester av denne typen.

Se også testkommentarer på en promilletester fra tyske Dräger.

Konklusjon

FCA 7000 scorer bra i tester.

Dette er en lett og enkel promilletester som scorer bra på tester og får gode tilbakemeldinger. Den måler promillen nøyaktig og er i følge tester et apparat du kan stole på.

SB

Please follow and like us:

Du liker gjerne...