OBH Björn Axén Mini 3030 – Mini rettetang for reise

Sist oppdatert: 1. september 2019


OBH Björn Axén Mini 3030 – Mini rettetang for reise

En rettetang er et effektivt verktøy både for å rette ut håret og for å lage flotte krøller. En rettetang av god kvalitet trenger ikke koste all verden, det er OBH Björn Axén Mini 3030 et godt eksempel på. For 3-400 kroner får du en rettetang som fungerer utmerket.

1. Liten eller stor rettetang?

Denne modellen fra OBH er lett (200 gram), kort (26,5 cm) og veldig praktisk å ta med på reise, eller ha liggende i vesken. Lengden på varmeelementet er kun 15 cm (bredden på platene er 13 mm). Om dette er for stort eller for lite blir en smakssak. Har du kraftig langt hår med volum er det optimale en lengre rettetang. Har du kortere og ikke så fyldig hår går det fint med en kortere modell som OBH Björn Axén Mini 3030.

Skal du kun bruke den på reise klarer du deg sikkert med denne korte modellen uansett for et kortere tidsrom.

Se også vår komplette kjøpeguide for rettetang.

2. Tekniske data:

Maksimal temperatur: 200 °C. Frisører vi ar snakket med sier den optimale temperaturen for en rettetang er på 185 grader. 200 grader holder derfor i massevis. Varme over 200 grader sliter også på håret og blir det enda varmere kan håret ta skade. Temperaturen skal heller ikke være for lav, da bruker du lang tid på å forme håret, noe som igjen gir slitasje.

Oppvarmingstid på 1 minutt: Dette er absolutt godkjent (oppvarmingen går raskt blant annet på grunn av det keramiske belegget).

Keramisk belegg: Fordelen med keramisk belegg er en jevn fordeling av varmen. Dette er viktig for et godt resultat fordi du unngår at enkelte deler av håret ikke blir eksponert for tilstrekkelig varme, noe som gir et ujevnt resultat.

Strømledningen har en lengde på 1,9 m, en vanlig lengde for slike apparat. Den har kun en temperaturinnstilling, om dette er nok blir opp til den enkelte, mange synes det er tilstrekkelig med èn temperatur. Det spørs hvor avansert bruker du er.

Låsefunksjon, kontrollampe og en transportveske som tåler varme er også mye av det praktiske ivaretatt.

3. Mangler ioniseringsfunksjon

OBH Björn Axén Mini 3030 har ikke ioniseringsfunksjon. Denne funksjonen sørger for at positive ioner i håret nøytraliseres, noe som gir et mykere og glattere hår samt at du unngår statisk elektrisistet. Det er uten tvil en fordel med ioniseringsfunksjon, men det blir igjen en vurdering opp mot pris og bruksområde.

Uansett er OBH Björn Axén Mini 3030 en praktisk liten rettetang til kanonpris.

Follow by Email
Facebook
Twitter

Du liker gjerne...