AEG L6FBL863G

Sist oppdatert: 1. september 2019


AEG L6FBL863G

Frontmatet – Vaskekapasitet 8 kg – Energiklasse A+++ – Sentrifugehastighet 1600/min – Restfuktighet 44% – Støy vask/sentrifuge 50/75 dBA.

Dette er en frontmatet vaskemaskin fra kvalitetsprodusenten AEG (det betyr blant annet 10 års garanti). Maskinen har børsteløs motor (invertermotor) som gir lavere støynivå og lengre varighet, slitte børster er ofte grunnen til at folk må kjøpe ny vaskemaskin. Vaskekapasiteten på 8 kg er tilstrekkelig for en aktiv familie på 4-5 medlemmer som vasker mye. Fordelen med høy vaskekapasitet er at maskinen ikke blir overbelastet. Den raskeste måten å slite ut en vaskemaskin på er nemlig å vaske med for høy vekt og derigjennom høyere belastning enn den er beregnet for.

Les også komplett guide for deg som skal kjøpe vaskemaskin.

Energiklasse A+++

Dette er den absolutt beste plasseringen i forhold til energiforbruk. Dette er positivt både for lommebok og miljø. Er du miljøbevisst kan du bidra positivt ved å velge elektro- maskiner og utstyr i energiklasse A+++.

AEG L6FBL863G har flere smarte funksjoner:

Smarte vaskeprogrammer

Maskinen har et godt utvalg av programmer slik at du enkelt kan tilpasse vaskingen, ikke for mye og ikke for lite er viktig for å ta vare på klærne samtidig som de blir skikkelig rene. Et godt eksempel er klær som ikke er særlig skitne men som allikevel trenger en rask vask.

AEG L6FBL863G er en driftssikker vaskemaskin med mange nyttige funksjoner.

Med et hurtigprogram er dette gjort på 20 minutter. Du har også mulighet til å dampvaske klærne. Dette tilfører friskhet til stoffet og har også den praktiske funksjonen at tøyet glattes ut slik at det ikke er nødvendig å stryke, praktisk for deg med dårlig tid.

Woolmark Blue

Ett av de smarte programmene er ekstra skånsomt slik at du kan vaske klær som ifølge vaskelappen kun skal vaskes for hånd i maskinen, for eksempel fin ull og silke. Dette er veldig praktisk, hvor kjedelig er det ikke å begynne å vaske klær for hånd?

NewOutdoor

Tekniske klær med spesielle egenskaper krever en viss vaskemåte for at de avanserte egenskapene skal bevares. Typiske eksempel er stoffer som tåler vann og har pusteegenskaper. Egenskapene kan bli kraftig redusert om du vasker feil, og det er kjedelig når du mest sannsynlig også har betalt mye for slike klær. AEG L6FBL863G har programmet NewOutdoor som tar vare på alle egenskapene samtidig som vaskeresultatet ifølge tester blir meget bra.

ProSense – optimaliserer vaskingen

Når du legger vasken i maskinen blir den veid. Denne informasjonen blir deretter anvendt til å optimalisere vaskeprogrammet slik at klærne for optimal behandling, ikke for mye og ikke for lite. Dermed slites de ikke mer enn nødvendig, vaskingen tar ikke unødvendig lang tid noe som er bra både for din egen tid, penger og ikke minst miljøet. I tillegg kommer funksjonen Fuzzy Logic, en mengdeautomatikk som gjør at maskinen tilpasser vaskingen etter tøyets mengde.

Sjekk denne maskinen fra LG med vaskekapasitet på 8 kg.

Flere nyttige egenskaper:

ProTex-trommel

Avansert trommel designet for skånsom og effektiv vask. Det dreier seg blant annet om mønsteret i trommelveggen som igjen har betydning for hvordan klærne beveger seg under vask.

Sjekk også gunstig vaskemaskin fra Bosch.

TimeSaver

Denne praktiske funksjonen for å spare tid gir deg større kontroll over hastigheten på tøyet ditt når du kan redusere varigheten av programmet ved å trykke på en knapp.

Hvorfor skal du velge AEG L6FBL863G ?

  • Den er en kvalitetsmaskin fra AEG med 10 års garanti. AEG maskiner varer lenger enn de fleste.
  • Den har stor vaskekapasitet og tåler hyppig vasking
  • Du har et godt utvalg av effektive og justerbare vaskeprogram
  • Tøyet er har lav restfuktighet etter sentrifugering

Dette er en maskin hvor du får mye for pengene. Sjekk prisen på Skousen, det kan være mye å spare ved å kjøpe maskinen på internett. Maskinen blir levert på samme måte som når du kjøper den i fysiske butikker.

Sjekk prisene på Skousen.no

SB

Follow by Email
Facebook
Twitter

Du liker gjerne...