Bosch WAW325I8SN

Sist oppdatert: 1. september 2019


Bosch WAW325I8SN

Frontmatet – Vaskekapasitet 8 kg – Energiklasse A+++ – Sentrifugehastighet 1600/min – Restfuktighet 44% – Støy vask/sentrifug. 48/74 dBA.

Dette er en kvalitetsmaskin fra Bosch som får gode tilbakemeldinger i ulike brukerforum på nettet.

8 kg vaskekapasitet holder til en husstand på opptil fem personer med et normalt til stort behov for vasking av klær. Maskinen har børsteløs motor, noe som gir lavt støynivå og lang levetid på motoren (10 års motorgaranti).

Bosch WAW325I8SN er klassifisert i den beste energiklassen A+++ (EcoSilence). Da sparer du penger og har gjort ditt for miljøet i hvert fall når det gjelder vaskemaskin.

Enkel betjening

Denne vaskemaskinen får skryt for sin brukervennlighet. Et oversiktlig LED display som består av en dreieskive som sammen et digitalt display gir deg full oversikt over hvilket program du har valgt, temperaturer, hvor lang tid før programmet er ferdig samt mye mer. Timer gjør at du kan planlegge vaskingen uavhengig om du er hjemme eller ikke. Det kan for eksempel være praktisk å sette på maskinen en stund før du kommer hjem fra jobb slik at vasken er klar til å bli hengt opp før du evt. setter på en ny vask eller skal ut i andre ærend. Dette er praktisk for mange i en hektisk hverdag.

Du har muligheten til å pause maskinen for etterfylling av plagg.

Sjekk også tilsvarende modell fra LG.

Godt utvalg av spesialprogrammer

I tillegg til samtlige basisprogrammer kan du velge i en lang rekke spesialprogrammer som flekkefjerning, for skjorter, og hurtigprogram som er ferdig på ett kvarter for å nevne noen. Det er også et program for rengjøring av trommelen (DrumClean).

Lønner det seg å reparere en vaskemaskin?

Mange praktiske funksjoner

Bosch WAW325I8SN har som de fleste Bosch maskiner mange smarte funksjoner som gjør vaskingen både enklere og tryggere.

Bosch WAW325I8SN gir mye vaskemaskin for pengene.

Eksempel på slike er varsling om du fyller i for mye vaskemiddel, trommel som gir ekstra skånsom vask (VarioTrommel), skuffen for vaskemiddel rengjøres automatisk og automatisk funksjonssperre.

Sjekk også denne vaskemaskinen fra Miele.

ActiveWaterPlus

Dette er en funksjon som justerer mengden vann i forhold til hvor mye og hvilken type plagg som vaskes.

Bosch WAW325I8SN er en populær vaskemaskin med alle de programmer og funksjoner du trenger for et godt vaskeresultat. Maskinen er enkel i bruk og bør absolutt være med når du skal se nærmere på ny vaskemaskin.

Gjør det enkelt, stadig flere kjøper vaskemaskin på internett. Velg en seriøs leverandør og maskinen er på plass fortere enn du aner.

Sjekk prisene på Skousen.no

 

Follow by Email
Facebook
Twitter

Du liker gjerne...