LG Q4J5TN4W – Frontmatet vaskemaskin med stor kapasitet

Sist oppdatert: 1. september 2019


LG Q4J5TN4W – Frontmatet vaskemaskin med stor kapasitet

Frontmatet – Vaskekapasitet 8 kg – Energiklasse A+++ – Sentrifugehastighet 1400/min – Restfuktighet 44% – Støy vask/sentrifug. 55/73 dBA.

LG Q4J5TN4W har en vaskekapasitet som dekker behovet til en aktiv familie på 4-5 personer om vasker ofte og mye. Driver man med utendørssport og har mye og ofte veldig skittent tøy blir kravene til vaskemaskinen desto større. Denne maskinen løser disse oppgavene.

Børsteløs motor gir stille gange, høy driftssikkerhet og ikke minst lang levetid (10 års motorgaranti) selv om det vaskes mye og ofte.

Energiklasse A+++

Dette er den beste energiklassen og betyr økonomisk drift og lavere kostnader. I tillegg kan du skryte av å være miljøbevisst.

Praktiske vaskeprogrammer

LG Q4J5TN4W har et bredt utvalg av vaskeprogrammer og du finner en løsning uansett hva og hvordan plagg skal vaskes.

LG Q4J5TN4W er en prisgunstig forntmatet vaskemaskin med stor kapasitet.

Har du dårlig tid og klærne ikke er altfor skitne holder det med et hurtigprogram på 30 minutter.

Tidsprogrammering av vaskestart

Det kan være praktisk at maskinen vasker til tidspunkt hvor det er ingen hjemme. Dette kan være i forhold til støy eller man vil komme hjem til en nettopp avsluttet vask for å utnytte tiden. Tidspunktet for vaskestart stiller du enkelt inn med maskinens timer funksjon.

Sjekk også kvalitetsmaskin fra AEG.

Effektiv vask med 6 Motion Direct Drive

Dette konseptet går ut på at trommelen har seks ulike bevegelser. Hver bevegelse har en funksjon og det enkelte vaskeprogram setter sammen en kombinasjon av disse seks bevegelsene slik at vaskingen blir tilpasset type klær osv. Dette gir et effektivt resultat samtidig som vasken blir skånsom med minst mulig slitasje på klærne.

Mulighet for å pause vasken

Hvor ergerlig er det ikke å oppdage at man har glemt å legge et plagg i maskinen etter at den har startet. På de fleste maskiner er det ikke mulig å stoppe og åpne trommelen når programmet er i gang. LG Q4J5TN4W har en smart løsning hvor du kan pausen maskinen, åpne trommelen og legge inn flere plagg. Denne funksjonen er ikke alltid mulig og det avhenger blant annet av mengde tøy og temperatur på vannet.

Last ned flere vaskeprogram – NFC

Har du behov for flere vaskeprogram enn de som er installerte når du kjøper maskinen kan du laste disse ned ved hjelp mobiltelefonen. Programmet installeres enkelt på vaskemaskinen. Det lanseres innimellom nye vaskeprogram som du kan laste ned fortløpende. Skulle det oppstå et problem med maskinen vil applikasjonen Smart Diagnosis søker etter feil og gi råd til løsning.

Kort oppsummert er dette en maskin med stor vaskekapasitet og effektive vaskeprogram. Den har mange praktiske funksjoner og er energieffektiv.

Kommentarer vi har funnet på nettet viser at brukerne er godt fornøyde med denne vaskemaskinen.

Sjekk prisene på Skousen.no

Andre maskiner vi har sett nærmere på er denne maskinen fra Miele og en kvalitetsmaskin fra AEG.

SB

Follow by Email
Facebook
Twitter

Du liker gjerne...