Miele vaskemaskin WDB030 Eco

Sist oppdatert: 1. september 2019


Miele vaskemaskin WDB030 Eco

Denne maskinen passer for husholdninger på 2-3 personer. En kapasitet på 7 kilo vask regnes for å være tilstrekkelig for inntil tre personer med et normalt behov for klesvask. Det som skiller Miele WDB030 fra mange konkurrenter er det spesielle vaskeprogrammet Outdoor. Dette er utviklet for at du skal kunne vaske utendørsklær på en effektiv måte som også tar vare på plaggets tekniske egenskaper, for eksempel vanntetthet.

Fakta Miele WDB030 Eco

Type: Frontmatet
Energiklasse: Klasse A+++
Vaskekapasitet: 7 kg
Energiforbruk/år: 175 kWh
Vannforbruk/pr år: 10340 liter
Sentrifugehastighet: 1400 rpm
Støynivå under vask:  50 dB
Trommel: Rustfritt stål
Maksimal effekt: 2.4 kW
Bredde: 59.6 cm
Dybde: 63.6 cm
Høyde: 85 cm
Vekt: 90 kg

Skrått betjeningspanel – for montering i søyle, plassering under benk
Børsteløs Eco-motor Økonomisk, effektiv og slitesterk

Miele skånetrommel

Miele investerer mye i innovasjon og har blant annet utviklet en vasketrommel med celleformet overflatestruktur som produserer en fin vannfilm mellom tekstilene og trommelveggen. Tøyet glir mykt på denne filmen og skånes dermed maksimalt. Også de små polerte perforeringene i trommelen er skånsomme mot tøyet: ingen nupper og uttrukne tråder. Wfk-Forschungsinstitut (tysk forskningsinstitutt) bekrefter den optimalt skånsomme tøypleien i Mieles skånetromler. Dette er noe som er viktig om du er en som liker å ta vare på klesplaggene.

Annonse: Miele vaskemaskin kan du trygt kjøpe på nett – Sjekk gode tilbud.

Outdoor og Impregnering – vaskeprogram

Outdoor: Avansert utendørstøy har spesielle funksjoner som krever rett behandling. Pusteegenskaper er et eksempel en funksjon som kan reduseres betydelig i forbindelse med vask.

Miele vaskemaskin WDB030 Eco – Kvalitetsmaskin med flere praktiske vaskeprogram.

Med det unike vaskeprogrammet Outdoor er det enklere å ta vare på plagg som du også mest sannsynlig har betalt mye for.
Impregnering: Utendørsplagg med vannavstøtende funksjoner må vaskes på rette måte. Hyppig vask sliter på plagget og noe av det første som forsvinner sakte men sikkert er de vannavstøtende egenskapene. Med Mieles program for impregnering blir disse egenskapene tatt vare på gjennom varmeaktivering.

Cap dosing doseringssystem

For plagg som krever spesialbehandling er de nye Miele caps en enkel og effektiv løsning. De små porsjonspakningene legges enkelt i et eget kammer i maskinens såpeskuff. Maskinen tilsetter deretter vaskemiddelet på riktig tidspunkt i programmet. Du kan velge mellom 6 spesialvaskemidler og 3 skyllemidler samt en Booster mot ekstra vanskelige flekker.

Kontroll med vanninntak og lekkasjer

Watercontrol-systemet kontrollerer vanninntaket gjennom en sensor. Har maskinen en lekkasje vil den kunne ha problemer med å fylles tilstrekkelig. Sensoren måler om maskinen fylles tilstrekkelig. Oppnår maskinen ikke riktig vannmengde er det et tegn på lekkasje og systemet stopper inntaket av vann. Systemet registrerer ved hjelp av sensorer også vannlekkasjer i bunnen på maskinen.

Annen aktuell modell fra Miele: WKF131

Positivt som fremheves i tester

  • Denne maskinen får mye skryt for det gode utvalget av vaskeprogram for utendørsklær, kjoler, skjorter og ullplagg. Skånsom vask gjør klærne mindre skrukkete etter vask samt at stoffene taes bedre vare på. I praksis betyr det blant annet mindre og enklere stryking.
  • Maskinen har en enkel betjening, et relativt lavt strømforbruk (energiklasse A +++).
  • Dette er en kvalitetsmaskin fra Miele med en rekke praktiske funksjoner du vil sette pris på.
  • Miele garanti

Sture Bjørseth

Follow by Email
Facebook
Twitter

Du liker gjerne...