VASKEMASKIN – Test og kjøpeguide – Velg den beste vaskemaskinen!

Hvilken maskin skal du velge? Hvilken kapasitet og motor skal maskinen ha? Se tips om hvordan du velger rett. Les komplett test og kjøpeguide.

TØRKETROMMEL – Test, testvinnere og kjøpeguide

Hvilken type tørketrommel skal du velge? Tørketrommel med utluftning eller kondenserende etter varmepumpeprinsippet, hybrid eller konvensjonell modell? Hvilken løsning velger du for kondensvannet?

Miele WKF131 – Vaskemaskin test og tips

Miele WKF 131 er en effektiv vaskemaskin i kjent Miele kvalitet. Med funksjoner som SoftSteam skånetrommel og QuickPowerWash vaskes tøyet rent på rekordtid.

Bosch WAW325I8SN

Bosch skuffer ikke og WAW325I8SN er ikke noe unntak. 8 kg vaskekapasitet holder for en aktiv husholdning på 4-6 personer. Les mer om nyttige funksjoner.

AEG L6FBL863G

AEG er kjent for særdeles driftssikre vaskemaskiner fulle av nyttige funksjoner som gjør livet lettere både for deg og klærne.

LG Q4J5TN4W – Frontmatet vaskemaskin med stor kapasitet

LG Q4J5TN4W er en prisgunstig vaskemaskin med vaskekapasitet på hele 8 kg og med mange nyttige funksjoner. Lite støy og lang levetid med børsteløs motor.

Hvilke klær skal ikke i tørketrommelen?

Ikke ødelegg klesplaggene i tørketrommelen. Selv om det er fristende å hive hele vasken inn i tørketrommelen er det en del plagg du ikke kan gjøre det med.

Miele vaskemaskin – Innovasjon og ny teknologi

Vaskemaskiner er blitt avanserte maskiner med mye avansert teknologi. Vi har sett nærmere på den teknologien du har å velge i. Miele WDB030 Eco.

Reparasjon av vaskemaskin – lønner det seg?

Skal du reparere vaskemaskinen eller kjøpe en ny? Hva lønner seg? Før du bestemmer deg kan du prøve å finne feilen, her er de vanligste årsakene.

Garanti og reklamasjon for vaskemaskin og hvitevarer

Hvilke krav har du om vaskemaskinen går i stykker? Hva kan du kreve av selgeren? Hvilken angrerett har du? Kan du kreve pengene tilbake?

Miele vaskemaskin WDB030 Eco

Med en kapasitet på 7 kilo passer maskinen for husholdninger på 2-3 personer. Miele WDB030 får mye skryt for smarte vaskeprogram som gjør hverdagen enklere.