Tre vinskap med plass til over 150 flasker

Sist oppdatert: 1. september 2019


Tre vinskap med plass til over 150 flasker

Vi har tatt en titt på tre større vinskap med en lagringskapasitet på over 150 flasker. Alle tre skapene er av høy kvalitet fra kjente produsenter. Den oppgitte lagringskapasiteten på antall flasker er basert på en vanlig flasketype som Bordeux 0,75 og forutsetter at flaskene stables oppå hverandre. God hylleløsninger gjør dette enkelt. I tillegg er det viktig å vurdere om du har behov for èn eller to temperatursoner.

Liebherr WKB3212

Først ut er Liebherr WKB3212.

Dette vinskapet fra Liebherr (modell WkB 3212) er utrolig romslig i forhold til de ytre mål.

Dette er er et stilig vinskap med plass til 184 flasker. Skapets volum er på 309 liter og er innredet med fire hyller. Hyllene er i tre og gir et flott utseende. Døren er UV-beskyttet, noe som er viktig for ideell lagring av vinen (UV – stråler kan skade vinen).

Èn temperatursone

Liebherr WKB3212 har èn temperatursone. Det fungerer greit om alle dine flasker skal lagres i samme tempteratur (justerbart i intervallet 5-20 grader).

Trygg og sikrer lagring

For å skape et optimalt miljø inne i skapet er funskjoner som fresh-air filter og   på plass. I tillegg er skapet beskyttet for vibrasjoner. Blir vinen utsatt for vibrasjon under lagringen kan dette forstyrre modningen av vinen på en negativ måte. Kjølekompressoren er derfor, i tillegg til at den er veldig stillegående, helt fri for skadelige vibrasjoner.

God belysning og digitalt display

Du har full oversikt over temperatur og annen viktig informasjon på et enkelt og oversiktlig digitalt display. Skapet har også en flott og behagelig indre belysning med integrerte lys som dekker hele skapet.

Energiklasse A

Liebherr WKB3212 plassers i energiklasse A, noe som er en av de beste i klassen.

Skapets høyde er kun 135 cm (bredde 60 cm og dybde 73,9 cm). Det er med andre ord et forholdsvis lite skap i forhold til lagringsmengden.

Stoffene i vinen gjør den så sensibel i forhold til lagring? 

Temptech VWCR155DB

Temptech vwcr155db har en kapasitet på 155 flasker.

Temptech WCR155d har plass til 155 flasker fordelt på 14 flotte hyller. Stilig og populært skap.

Med to temperatursoner har du muligheten til lagre vinen i to ulike miljøer (enkelte foretrekker å lagre hvitvin og rødvin hver for seg). Den øvre sonen har en temperatur som kan justeres i intervallet 5 til 12 grader , den nedre sonen mellom 12 og 18 grader. Du bør derfor ta en vurdering på hvilken temperatursone du har behov for i forhold til dine lagringsbehov. Er behovet dekket med èn temperatur er du bedre tjent med et skap èn sone.

Annonse: Gode tilbud på vinskap finner på hos Skousen.

Romslig og med stor kapasitet

Temptech VWCR155DB har en høyde på 180 cm og et volum på 428 liter. Hele 14 hyller gir deg god oversikt over vinflaskene og du slipper å stable for mye i høyden. Hyllene er av tre og ser flott ut. Du kan også endre hyllenes plassering for å få plass til for eksempel større magnumflasker. LED belysning gir et godt stilig lys i hele skapet. Fordelene med LED lys er også at det ikke avgir varme, noe som er gunstig for lagringen.

Energiklasse E

Dette er ikke det mest energieffektive skapet og er plassert i energiklasse E.

Temptech VWCR155DB har låsbare dører

Dette er et av de største skapene på markedet med en lagringskapasitet på hele 197 flasker (volumet er 368 liter). Temperaturintervallet er 5 – til 22 grader.

Praktisk innredning og effektiv lagring

Skapet har 2 temperatursoner som begge kan justeres. Flaskene plasseres på seks hyller (trehyller). Hyllene kan flyttes / justeres i høyden. En stilig og praktisk detalj er en egen displayhylle, også denne i flott tre, flaskene kan stå i når de er åpnet. Skapet har effektiv kjøling (dynamisk) gjennom ventilator og kullfilteret gir ren og frisk luft tilpasset lagringsprosessen (vin er følsom for lukter og aroma, også når den er på flaske).

Enkelt i bruk

Bosch KSW38940 har en kapasitet på hele 197 flasker. Et av de største vinskapene.

Displayskjermen gir deg all nødvendig informasjon og har touchcontrol for enkel betjening.

Bosch KSW38940 er plassert i energiklasse B, noe som er sånn midt på treet i forhold til konkurrentene.

Skapet er låsbart og har en flott design og stråler av kvalitet.

Vi har funnet en tysk test av dette skapet og er du stødig i tysk kan du ta en titt på denne.

Skrevet av: Sture Bjørseth

 

Follow by Email
Facebook
Twitter

Du liker gjerne...