DOD LS470W – Dashbordkamera

DOD er innovativ produsent av bilkamera og med lanseringen av DOD LS470W bekreftes at de fortsatt er en ledende produsent av dashbordkamera for bruk i bil.

Dashbordkamera med alt du trenger

Dette er et dashbordkamera med et vidvinkel objektiv på hele 150 grader, det betyr at du får med hele synsfeltet rundt en bil. Det er også et bilkamera med god brukervennlighet og ikke minst god kapasitet som oppdaterer funksjoner som GPS og administrasjon av opptakene.

Parkeringsmodusen blir også fremhevet.

Et dashbordkamera (ikke alle modeller) aktiveres av bevegelser i opptaksbildet når bilen står parkert, og ikke kun av støt og bevegelser i selve bilen. Dette gjør det mulig å gjøre opptak av alt som skjer foran og bak en bil selv når du ikke er tilstede.

DOD LS470W har alle funksjoner for lagring, separat lagring for støt og brå bevegelser (en stor fordel for bruk i bil) og er i følge kommentarer fra brukere et dashbordkamera som lett å betjene. Det er også mulig live streaming av opptak.

Les mer om hvor du kjøper bilkamera rimelig og trygt på nett.

 

Lysstyrke i særklasse

ISO er i praksis en betegnelse for hvor lyssterkt et bilkamera er, dvs hvor god blir kvaliteten på opptak i dårlig lys. DOD LS470W har en ISO på hele 12800, noe om er mange ganger bedre enn de fleste konkurrerende bilkamera. I tillegg kommer en blenderåpning på sensasjonelle f/1,6, noe som betyr at linsen slipper gjennom mye lys, noe som igjen betyr bedre opptak i svakt lys.

Skarpe bilder

Dashbordkameraet har en avansert 7 glasslags linse fra Sharp. I praksis betyr det at bildene blir sylskarpe og ikke vrenges i ytterkantene, noe som kan være et problem på enklere og rimelige bilkamera som leveres med enklere objektiv. Kombinert med en kraftig CMOS sensor fra Sony kan du være trygg på at kvaliteten på dine opptak fra bil blir meget bra. Linsen har i tillegg et polarisasjonsfilter som er justerbart og bidrar til bedre bildekvalitet ved reflekser og stråler fra sol og andre sterke lysskilder.

Er du usikker på hvordan type kamera og funksjoner du trenger kan du starte med denne kjøpeguiden.

Stor skjerm

DOD LS470W har et display på 2,7”, noe som gjør det enkelt å se opptakene på en skikkelig måte.

Se også interessant modell fra Blackvue.

 

Konklusjon – Et unikt dashbordkamera

DOD LS470W er et dashbordkamera med unike kvaliteter når det gjelder opptak under alle slags forhold.

 

Du liker kanskje også...